مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

577
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

522
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ایجاد سامانه های ژلی الاستیک پنیر ریکوتا حاوی هیدروکلوئیدها در مغزی زیتون

صفحات

 صفحه شروع 81 | صفحه پایان 91

چکیده

 ایجاد سامانه های ژلی الاستیک پنیر ریکوتا حاوی هیدروکلوئیدها در مغزی زیتونبه دلیل روند روبه رشد تقاضا برای ترکیبات طبیعی و با سازگاری زیستی, کاربرد هیدروکلوئیدها در صنایع غذایی درحال افزایش است. غذاهای بازسازی شده یکی از مهمترین جنبه های صنعت غذاست که شامل ترکیب پیچیده ای از مواداولیه و اجزاء تشکیل دهنده و نیز فرآیندهای بافت ساز و ساختارآفرین است. رسیدن به یک فرمول مطلوب برای تشکیل ژلی با بافت الاستیک مناسب می تواند کاربرد صنعتی در مغزی محصولات مختلف نظیر زیتون و فرآورده های متناظر را میسر سازد. لذا در این پژوهش, ژلاتین به عنوان عامل ژل دهنده در نسبت های 3, 4 و 5 درصد وزنی و صمغ گوار به عنوان عامل قوام دهنده در نسبت های 5/0 و 5/1 درصد وزنی در دو شرایط اسید سیتریک و لاکتیک با غلظت 1 درصد وزنی به عنوان تیمارهای فرمولاسیون پنیر ریکوتای بازسازی شده انتخاب شدند و از نظر خواص بافتی و ماندگاری مورد بررسی قرارگرفتند. آزمون های مورد بررسی شامل توانایی ژل مطلوب به همراه ویژگی های بافتی, پایداری ژل تولیدشده و نیز ماندگاری پنیر بازسازی شده بود. به این ترتیب فرمول مناسب پنیر بازسازی-شده که خواص بافتی مناسب داشت انتخاب و از لحاظ ویژگی های میکروبی مورد بررسی قرارگرفت. با توجه به اهمیت طعم و مزه این محصول بازسازی شده, ویژگی های حسی آن نیز بررسی شد. شرایط فرآیند حین نگهداری زیتون با مغزی پنیر بازسازی-شده در فرمول محصول نیز در اسید سیتریک و لاکتیک بررسی شد. در نهایت فرمول حاوی ژلاتین 4 درصد و صمغ گوار 5/0 درصد در محلول حاوی 1 درصد اسید سیتریک به عنوان نمونه مطلوب انتخاب شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حصاری نژاد، محمدعلی، رافع، علی، صادقیان، علیرضا، و سرابی جماب، محبوبه. (1399). ایجاد سامانه های ژلی الاستیک پنیر ریکوتا حاوی هیدروکلوئیدها در مغزی زیتون. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(101 )، 81-91. SID. https://sid.ir/paper/72678/fa

    Vancouver: کپی

    حصاری نژاد محمدعلی، رافع علی، صادقیان علیرضا، سرابی جماب محبوبه. ایجاد سامانه های ژلی الاستیک پنیر ریکوتا حاوی هیدروکلوئیدها در مغزی زیتون. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(101 ):81-91. Available from: https://sid.ir/paper/72678/fa

    IEEE: کپی

    محمدعلی حصاری نژاد، علی رافع، علیرضا صادقیان، و محبوبه سرابی جماب، “ایجاد سامانه های ژلی الاستیک پنیر ریکوتا حاوی هیدروکلوئیدها در مغزی زیتون،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 101 ، pp. 81–91، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72678/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button