APA:
کپیابراهیمی همتی کیخا، محسن، جوینده، حسین، علیزاده بهبهانی، بهروز، و نوشاد، محمد. (1399). فعالیت ضدمیکروبی موسیلاژ میوه سپستان بر باکتری های بیماری زا: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی in vitro. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(101 )، 71-80. SID. https://sid.ir/paper/72682/fa
Vancouver:
کپیابراهیمی همتی کیخا محسن، جوینده حسین، علیزاده بهبهانی بهروز، نوشاد محمد. فعالیت ضدمیکروبی موسیلاژ میوه سپستان بر باکتری های بیماری زا: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی in vitro. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(101 ):71-80. Available from: https://sid.ir/paper/72682/fa
IEEE:
کپیمحسن ابراهیمی همتی کیخا، حسین جوینده، بهروز علیزاده بهبهانی، و محمد نوشاد، “فعالیت ضدمیکروبی موسیلاژ میوه سپستان بر باکتری های بیماری زا: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی in vitro،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 101 ، pp. 71–80، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72682/fa