APA:
کپیپیرنیا، مطهره، عدالتیان، محمدرضا، طباطبایی یزدی، فریده، و شهیدی، فخری. (1395). کارایی روش سطح پاسخ سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج عصاره اتانولی میوه سپستان و بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره علیه تعدادی از میکروارگانیسم های پاتوژن. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(55)، 55-67. SID. https://sid.ir/paper/71905/fa
Vancouver:
کپیپیرنیا مطهره، عدالتیان محمدرضا، طباطبایی یزدی فریده، شهیدی فخری. کارایی روش سطح پاسخ سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج عصاره اتانولی میوه سپستان و بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره علیه تعدادی از میکروارگانیسم های پاتوژن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(55):55-67. Available from: https://sid.ir/paper/71905/fa
IEEE:
کپیمطهره پیرنیا، محمدرضا عدالتیان، فریده طباطبایی یزدی، و فخری شهیدی، “کارایی روش سطح پاسخ سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج عصاره اتانولی میوه سپستان و بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره علیه تعدادی از میکروارگانیسم های پاتوژن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 55، pp. 55–67، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71905/fa