APA:
کپیمهاجرخراسانی، سیما، و اعلمی، مهران. (1398). مروری بر فناوری های متداول و نوین جهت ارتقاء کیفیت فرآورده های بدون گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(94 )، 153-175. SID. https://sid.ir/paper/72703/fa
Vancouver:
کپیمهاجرخراسانی سیما، اعلمی مهران. مروری بر فناوری های متداول و نوین جهت ارتقاء کیفیت فرآورده های بدون گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(94 ):153-175. Available from: https://sid.ir/paper/72703/fa
IEEE:
کپیسیما مهاجرخراسانی، و مهران اعلمی، “مروری بر فناوری های متداول و نوین جهت ارتقاء کیفیت فرآورده های بدون گلوتن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 94 ، pp. 153–175، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72703/fa