APA:
کپیابراهیم پور، نسیم، پیغمبردوست، سیدهادی، آزادمرددمیرچی، صدیف، و قنبرزاده، بابک. (1389). تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف روی ویژگی های حسی و بیاتی نان بدون گلوتن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 3.20(1)، 99-115. SID. https://sid.ir/paper/148492/fa
Vancouver:
کپیابراهیم پور نسیم، پیغمبردوست سیدهادی، آزادمرددمیرچی صدیف، قنبرزاده بابک. تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف روی ویژگی های حسی و بیاتی نان بدون گلوتن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1389؛3.20(1):99-115. Available from: https://sid.ir/paper/148492/fa
IEEE:
کپینسیم ابراهیم پور، سیدهادی پیغمبردوست، صدیف آزادمرددمیرچی، و بابک قنبرزاده، “تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف روی ویژگی های حسی و بیاتی نان بدون گلوتن،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 3.20، no. 1، pp. 99–115، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148492/fa