APA:
کپیشجاعی، سعیده، و حکیم زاده، وحید. (1398). بررسی اثر افزودن اسیداستیک, اسید سیتریک و اسید فسفریک به آب آنزیم بری در کاهش فلزات سنگین کنسرو نخودسبز. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(94 )، 51-60. SID. https://sid.ir/paper/72713/fa
Vancouver:
کپیشجاعی سعیده، حکیم زاده وحید. بررسی اثر افزودن اسیداستیک, اسید سیتریک و اسید فسفریک به آب آنزیم بری در کاهش فلزات سنگین کنسرو نخودسبز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(94 ):51-60. Available from: https://sid.ir/paper/72713/fa
IEEE:
کپیسعیده شجاعی، و وحید حکیم زاده، “بررسی اثر افزودن اسیداستیک, اسید سیتریک و اسید فسفریک به آب آنزیم بری در کاهش فلزات سنگین کنسرو نخودسبز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 94 ، pp. 51–60، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72713/fa