Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

560
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

574
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر افزودن اسیداستیک، اسید سیتریک و اسید فسفریک به آب آنزیم بری در کاهش فلزات سنگین کنسرو نخودسبز

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 60

چکیده

 این تحقیق با هدف بررسی اثر افزودن اسید سیتریک, اسید استیک و اسید فسفریک در غلظت های صفر, 0. 25 و 0. 5 درصد به آب آنزیم بر و فرآوری به مدت 5 و 10 دقیقه بر میزان غلظت فلزات سنگین سرب, کادمیوم و قلع در کنسرو نخود فرنگی نجام شد. نمونه ها با روش تجاری تولید و درب بندی شد. ارزیابی فلزات سنگین توسط روش فتومتری شعله ای انجام گردید. تجزیه و تحلیل داده ها در قالب طرح آماری سطح پاسخ به روش مرکب مرکزی با نرم افزار Design expert انجام شد و تاثیر متغیرهای وابسته در قالب مدل درجه دوم کامل ارزیابی گردید. بر اساس نتایج حاصل, بالاترین میزان سرب, کادمیوم و قلع به ترتیب 34/0, 61/0و 87 قسمت در میلیون و پایین ترین میزان آن ها به ترتیب صفر, 14/0 و 34/10 قسمت در میلیون تعیین گردید. نتایج به دست آمده, نشان داد, افزایش مدت بلانچینگ سبب کاهش معنی داری در مقادیر سرب, کادمیوم و قلع در سطح 1% شد. از سوی دیگر افزایش میزان اسید استیک, سیتریک و فسفریک به بالاترین سطح آن بهترین نتایج را در دستیابی به کمترین میزان این عناصر طی بلانچینگ حاصل نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شجاعی، سعیده، و حکیم زاده، وحید. (1398). بررسی اثر افزودن اسیداستیک, اسید سیتریک و اسید فسفریک به آب آنزیم بری در کاهش فلزات سنگین کنسرو نخودسبز. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(94 )، 51-60. SID. https://sid.ir/paper/72713/fa

    Vancouver: کپی

    شجاعی سعیده، حکیم زاده وحید. بررسی اثر افزودن اسیداستیک, اسید سیتریک و اسید فسفریک به آب آنزیم بری در کاهش فلزات سنگین کنسرو نخودسبز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(94 ):51-60. Available from: https://sid.ir/paper/72713/fa

    IEEE: کپی

    سعیده شجاعی، و وحید حکیم زاده، “بررسی اثر افزودن اسیداستیک, اسید سیتریک و اسید فسفریک به آب آنزیم بری در کاهش فلزات سنگین کنسرو نخودسبز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 94 ، pp. 51–60، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72713/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا