APA:
کپیخنجری، علی، آخوندزاده بستی، افشین، رکنی، نوردهر، سلطانی، مهدی، رضازاده، شمسعلی، رادمهر، بهراد، پرتوی، راضیه، چراغی، ساناز، اسماعیلی، حسین، غلامی، فاطمه، غلامی، حسین، محمدیان، محمدرضا، و یمرلی، آی ناز. (1390). اثر اسانس آویشن شیرازی بر روی احتمال رشد ویبریو پاراهمولیتیکوس در محیط آبگوشت قلب و مغز. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(28 (ویژه نامه))، 37-45. SID. https://sid.ir/paper/72731/fa
Vancouver:
کپیخنجری علی، آخوندزاده بستی افشین، رکنی نوردهر، سلطانی مهدی، رضازاده شمسعلی، رادمهر بهراد، پرتوی راضیه، چراغی ساناز، اسماعیلی حسین، غلامی فاطمه، غلامی حسین، محمدیان محمدرضا، یمرلی آی ناز. اثر اسانس آویشن شیرازی بر روی احتمال رشد ویبریو پاراهمولیتیکوس در محیط آبگوشت قلب و مغز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(28 (ویژه نامه)):37-45. Available from: https://sid.ir/paper/72731/fa
IEEE:
کپیعلی خنجری، افشین آخوندزاده بستی، نوردهر رکنی، مهدی سلطانی، شمسعلی رضازاده، بهراد رادمهر، راضیه پرتوی، ساناز چراغی، حسین اسماعیلی، فاطمه غلامی، حسین غلامی، محمدرضا محمدیان، و آی ناز یمرلی، “اثر اسانس آویشن شیرازی بر روی احتمال رشد ویبریو پاراهمولیتیکوس در محیط آبگوشت قلب و مغز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 28 (ویژه نامه)، pp. 37–45، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72731/fa