مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,489
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,341
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر غلظت های مختلف سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم و دمای نگهداری بر خصوصیات میکروبی آلبالو خشک در طی نگهداری

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 56

چکیده

 در این پژوهش, اثر غلظت های مختلف سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم (300 ppm,400  و 500) بر خصوصیات میکروبی (شمارش کلی میکروارگانیسم ها, میزان کپک و مخمر) آلبالو خشک با رطوبت %25 در طی 6 ماه نگهداری در دماهای 8°C, 22 و 37 مورد ارزیابی قرار گرفت. ویژگی های میکروبی نمونه ها در ماه اول, سوم, ششم مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که آلبالو خشک تیمارشده با سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در طی شش ماه نگهداری در بسته بندی های وکیوم شده دچار فساد میکروبی نشد. نتایج نشان داد تعداد کپک و مخمر از 10×11.67 کلنی در گرم (در آلبالو خشک شاهد) و با استفاده از بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم در بهترین شرایط به ترتیب به 10×3.67 و 10×3.33 کلنی در گرم کاهش یافت. همچنین شمارش کلی میکروارگانیسم ها از 103×2.13 کلنی در گرم در شاهد, با استفاده از بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم در بهترین شرایط به ترتیب به 103×0.50 و 103×1.23 کلنی در گرم کاهش یافت. با افزایش غلظت سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم میزان شمارش کلی میکروارگانیسم ها و میزان کپک و مخمر کاهش پیدا کرد. با افزایش دما (8 به 37 درجه سانتی گراد) و گذشت زمان (1 به 6 ماه) به علت تجزیه سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در مورد تیمارها به طور معنی داری اثر ضد میکروبی این ترکیبات کاهش یافت (P<0.05).

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شارفی آبادی، الناز، شاه حسینی، محمدحسن، و صالحی فر، مانیا. (1395). تاثیر غلظت های مختلف سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم و دمای نگهداری بر خصوصیات میکروبی آلبالو خشک در طی نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(58)، 47-56. SID. https://sid.ir/paper/72743/fa

    Vancouver: کپی

    شارفی آبادی الناز، شاه حسینی محمدحسن، صالحی فر مانیا. تاثیر غلظت های مختلف سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم و دمای نگهداری بر خصوصیات میکروبی آلبالو خشک در طی نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(58):47-56. Available from: https://sid.ir/paper/72743/fa

    IEEE: کپی

    الناز شارفی آبادی، محمدحسن شاه حسینی، و مانیا صالحی فر، “تاثیر غلظت های مختلف سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم و دمای نگهداری بر خصوصیات میکروبی آلبالو خشک در طی نگهداری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 58، pp. 47–56، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72743/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button