APA:
کپیشارفی آبادی، الناز، شاه حسینی، محمدحسن، و صالحی فر، مانیا. (1395). تاثیر غلظت های مختلف سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم و دمای نگهداری بر خصوصیات میکروبی آلبالو خشک در طی نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(58)، 47-56. SID. https://sid.ir/paper/72743/fa
Vancouver:
کپیشارفی آبادی الناز، شاه حسینی محمدحسن، صالحی فر مانیا. تاثیر غلظت های مختلف سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم و دمای نگهداری بر خصوصیات میکروبی آلبالو خشک در طی نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(58):47-56. Available from: https://sid.ir/paper/72743/fa
IEEE:
کپیالناز شارفی آبادی، محمدحسن شاه حسینی، و مانیا صالحی فر، “تاثیر غلظت های مختلف سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم و دمای نگهداری بر خصوصیات میکروبی آلبالو خشک در طی نگهداری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 58، pp. 47–56، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72743/fa