APA:
کپیجوانمردی، فردین، براتی، میثم، نعمتی، محبوب، و عارف حسینی، سیدرفیع. (1396). بررسی غلظت بنزوات و سوربات در مواد غذایی مختلف در آذربایجان شرقی. علوم غذایی و تغذیه، 14(4 (پیاپی 56))، 37-52. SID. https://sid.ir/paper/143218/fa
Vancouver:
کپیجوانمردی فردین، براتی میثم، نعمتی محبوب، عارف حسینی سیدرفیع. بررسی غلظت بنزوات و سوربات در مواد غذایی مختلف در آذربایجان شرقی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛14(4 (پیاپی 56)):37-52. Available from: https://sid.ir/paper/143218/fa
IEEE:
کپیفردین جوانمردی، میثم براتی، محبوب نعمتی، و سیدرفیع عارف حسینی، “بررسی غلظت بنزوات و سوربات در مواد غذایی مختلف در آذربایجان شرقی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 4 (پیاپی 56)، pp. 37–52، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143218/fa