APA:
کپیگل رو، مهدیه، فهیم دانش، مریم، و خانی، محمدرضا. (1397). اثر استفاده از گاز ازن بر ویژگی های میکروبی زیتون پرورده و مقایسه آن با اسید سوربیک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 13(2 )، 71-78. SID. https://sid.ir/paper/121524/fa
Vancouver:
کپیگل رو مهدیه، فهیم دانش مریم، خانی محمدرضا. اثر استفاده از گاز ازن بر ویژگی های میکروبی زیتون پرورده و مقایسه آن با اسید سوربیک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1397؛13(2 ):71-78. Available from: https://sid.ir/paper/121524/fa
IEEE:
کپیمهدیه گل رو، مریم فهیم دانش، و محمدرضا خانی، “اثر استفاده از گاز ازن بر ویژگی های میکروبی زیتون پرورده و مقایسه آن با اسید سوربیک،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 2 ، pp. 71–78، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121524/fa