APA:
کپیعباس والی، مریم، طالب نجف آبادی، حامد، و فلاح مهرجردی، عزیزاله. (1396). بررسی ویژگی های شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغ های صنعتی مصرفی شیراز. بهداشت مواد غذایی، 7(3 (پیاپی 27) )، 49-59. SID. https://sid.ir/paper/222883/fa
Vancouver:
کپیعباس والی مریم، طالب نجف آبادی حامد، فلاح مهرجردی عزیزاله. بررسی ویژگی های شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغ های صنعتی مصرفی شیراز. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1396؛7(3 (پیاپی 27) ):49-59. Available from: https://sid.ir/paper/222883/fa
IEEE:
کپیمریم عباس والی، حامد طالب نجف آبادی، و عزیزاله فلاح مهرجردی، “بررسی ویژگی های شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغ های صنعتی مصرفی شیراز،” بهداشت مواد غذایی، vol. 7، no. 3 (پیاپی 27) ، pp. 49–59، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222883/fa