Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,269
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

885
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر جای گزینی ساکاروز با اینولین و ترکیبات حجم دهنده روی ویژگی های رئولوژیکی و اندازه ذرات شکلات تلخ کم کالری

صفحات

 صفحه شروع 183 | صفحه پایان 194

چکیده

 شکلات مذاب تلخ, تعلیقی متشکل از ذرات غیرچرب, شکر و کاکائو است که در کره کاکائو به عنوان فاز پیوسته پراکنده شده اند, لذا تعیین ویژگی های رئولوژیکی شکلات در تولید محصولی با کیفیت بالا و بافت مناسب بسیار مهم می باشد. توزیع اندازه ذرات نیز یک شاخص کلیدی در ویژگی های رئولوژیکی شکلات است که به طور مستقیم بر پذیرش حسی شکلات موثر است. به همین دلیل در این بررسی تاثیر جای گزینی ساکاروز با یک ترکیب پری بیوتیک (اینولین) و دو ماده حجم دهنده (پلی دکستروز و مالتودکسترین) در نسبت های متفاوت (0-100) و سوکرالوز (به عنوان شیرین کننده) بر برخی ویژگی های رئولوژیکی شکلات تلخ پری بیوتیک مورد بررسی قرار گرفت. پاسخ های به دست آمده حاکی از آن بود که همه نمونه های شکلات دارای ویژگی تیکسوتروپیک بوده و رفتار شبه پلاستیک از خود نشان دادند. از بین مدل های ریاضی ارزیابی شده جهت پیشگویی ویژگی های رئولوژیکی شکلات, مدل کاسون مناسب ترین مدل برای این منظور تشخیص داده شد. جای گزینی ساکاروز تاثیر کمی بر ویژگی های ویسکوالاستیک نمونه ها داشت و گرانروی نمونه ها مستقل از زمان بود. اندازه ذرات نمونه های تولیدی نیز گرچه از نمونه تجاری بیشتر بود, اما زیر آستانه چشایی بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بیطرف، شکوفه، عباسی، سلیمان، و حمیدی، زهره. (1395). تاثیر جای گزینی ساکاروز با اینولین و ترکیبات حجم دهنده روی ویژگی های رئولوژیکی و اندازه ذرات شکلات تلخ کم کالری. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(58)، 183-194. SID. https://sid.ir/paper/72750/fa

    Vancouver: کپی

    بیطرف شکوفه، عباسی سلیمان، حمیدی زهره. تاثیر جای گزینی ساکاروز با اینولین و ترکیبات حجم دهنده روی ویژگی های رئولوژیکی و اندازه ذرات شکلات تلخ کم کالری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(58):183-194. Available from: https://sid.ir/paper/72750/fa

    IEEE: کپی

    شکوفه بیطرف، سلیمان عباسی، و زهره حمیدی، “تاثیر جای گزینی ساکاروز با اینولین و ترکیبات حجم دهنده روی ویژگی های رئولوژیکی و اندازه ذرات شکلات تلخ کم کالری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 58، pp. 183–194، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72750/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا