APA:
کپیابویی، الهه، جعفرپور، سیدعلی، و معتمدزادگان، علی. (1395). تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی های کارکردی و رئولوژیکی ژلاتین پوست ماهی کپور سرگنده (Hypophtalmichthys nobilis). علوم و صنایع غذایی ایران، 13(58)، 93-106. SID. https://sid.ir/paper/72755/fa
Vancouver:
کپیابویی الهه، جعفرپور سیدعلی، معتمدزادگان علی. تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی های کارکردی و رئولوژیکی ژلاتین پوست ماهی کپور سرگنده (Hypophtalmichthys nobilis). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(58):93-106. Available from: https://sid.ir/paper/72755/fa
IEEE:
کپیالهه ابویی، سیدعلی جعفرپور، و علی معتمدزادگان، “تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی های کارکردی و رئولوژیکی ژلاتین پوست ماهی کپور سرگنده (Hypophtalmichthys nobilis)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 58، pp. 93–106، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72755/fa