مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,255
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

886
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

غنی سازی کیک با پودر دانه ی خرفه و اثر آن بر میزان امگا-3 و خواص حسی محصول نهایی

صفحات

 صفحه شروع 261 | صفحه پایان 270

چکیده

 به منظور پیشگیری و اصلاح کمبود ناشی از یک یا چند ماده ریزمغذی که در کل جامعه و یا گروه های خاصی از جمعیت وجود دارد غنی سازی مواد غذایی صورت می گیرد. لینولنیک اسید یک اسید چرب امگا-3 و ضروری می باشد که بدن انسان نمی تواند آن را سنتز نماید اما باید توسط انسان مصرف شود. خرفه به دلیل خواص تغذیه ای و آنتی اکسیدانی بالایی که دارد به عنوان یک ماده غذایی مقوی معرفی شده است. بنابراین در این تحقیق تاثیر افزودن پودر دانه خرفه به فرمولاسیون کیک با درصدهای صفر (شاهد), 10, 15 و 20 مورد مطالعه قرار گرفت و ترکیب اسیدهای چرب و خصوصیات حسی تعیین و مورد مقایسه قرار گرفت. به طور کلی با افزایش مقدار پودر دانه خرفه کیفیت و مقدار اسیدهای چرب به خصوص اسیدهای چرب ضروری لینولنیک و لینولئیک اسید افزایش یافت. از نظر ویژگی های حسی در واقع کیک حاوی 15% خرفه به لحاظ رنگ تحتانی, رنگ فوقانی, رنگ مغزی, خلل و فرج, عطر و طعم از کیفیت مطلوب تری برخوردار بود و بعنوان بهترین نمونه معرفی گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسامی، مهرناز، و بلندی، مرضیه. (1396). غنی سازی کیک با پودر دانه ی خرفه و اثر آن بر میزان امگا-3 و خواص حسی محصول نهایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 261-270. SID. https://sid.ir/paper/72757/fa

    Vancouver: کپی

    حسامی مهرناز، بلندی مرضیه. غنی سازی کیک با پودر دانه ی خرفه و اثر آن بر میزان امگا-3 و خواص حسی محصول نهایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):261-270. Available from: https://sid.ir/paper/72757/fa

    IEEE: کپی

    مهرناز حسامی، و مرضیه بلندی، “غنی سازی کیک با پودر دانه ی خرفه و اثر آن بر میزان امگا-3 و خواص حسی محصول نهایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 261–270، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72757/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button