APA:
کپیحسامی، مهرناز، و بلندی، مرضیه. (1396). غنی سازی کیک با پودر دانه ی خرفه و اثر آن بر میزان امگا-3 و خواص حسی محصول نهایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 261-270. SID. https://sid.ir/paper/72757/fa
Vancouver:
کپیحسامی مهرناز، بلندی مرضیه. غنی سازی کیک با پودر دانه ی خرفه و اثر آن بر میزان امگا-3 و خواص حسی محصول نهایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):261-270. Available from: https://sid.ir/paper/72757/fa
IEEE:
کپیمهرناز حسامی، و مرضیه بلندی، “غنی سازی کیک با پودر دانه ی خرفه و اثر آن بر میزان امگا-3 و خواص حسی محصول نهایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 261–270، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72757/fa