مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

698
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

662
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر افزودن پودر دانه های خرفه بر ویژگی های شیمیایی، پروفایل اسیدهای چرب و کیفیت حسی نان

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 18

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فتح نژادکاظمی، رزیتا، پیغمبردوست، سیدهادی، آزادمرددمیرچی، صدیف، نعمتی، محبوب، رافت، سیدعباس، و نقوی، سعید. (1391). اثر افزودن پودر دانه های خرفه بر ویژگی های شیمیایی, پروفایل اسیدهای چرب و کیفیت حسی نان. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(3 (پی در پی 26))، 11-18. SID. https://sid.ir/paper/121245/fa

    Vancouver: کپی

    فتح نژادکاظمی رزیتا، پیغمبردوست سیدهادی، آزادمرددمیرچی صدیف، نعمتی محبوب، رافت سیدعباس، نقوی سعید. اثر افزودن پودر دانه های خرفه بر ویژگی های شیمیایی, پروفایل اسیدهای چرب و کیفیت حسی نان. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(3 (پی در پی 26)):11-18. Available from: https://sid.ir/paper/121245/fa

    IEEE: کپی

    رزیتا فتح نژادکاظمی، سیدهادی پیغمبردوست، صدیف آزادمرددمیرچی، محبوب نعمتی، سیدعباس رافت، و سعید نقوی، “اثر افزودن پودر دانه های خرفه بر ویژگی های شیمیایی, پروفایل اسیدهای چرب و کیفیت حسی نان،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3 (پی در پی 26)، pp. 11–18، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121245/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button