APA:
کپیفتح نژادکاظمی، رزیتا، پیغمبردوست، سیدهادی، آزادمرددمیرچی، صدیف، نعمتی، محبوب، رافت، سیدعباس، و نقوی، سعید. (1391). اثر افزودن پودر دانه های خرفه بر ویژگی های شیمیایی, پروفایل اسیدهای چرب و کیفیت حسی نان. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(3 (پی در پی 26))، 11-18. SID. https://sid.ir/paper/121245/fa
Vancouver:
کپیفتح نژادکاظمی رزیتا، پیغمبردوست سیدهادی، آزادمرددمیرچی صدیف، نعمتی محبوب، رافت سیدعباس، نقوی سعید. اثر افزودن پودر دانه های خرفه بر ویژگی های شیمیایی, پروفایل اسیدهای چرب و کیفیت حسی نان. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(3 (پی در پی 26)):11-18. Available from: https://sid.ir/paper/121245/fa
IEEE:
کپیرزیتا فتح نژادکاظمی، سیدهادی پیغمبردوست، صدیف آزادمرددمیرچی، محبوب نعمتی، سیدعباس رافت، و سعید نقوی، “اثر افزودن پودر دانه های خرفه بر ویژگی های شیمیایی, پروفایل اسیدهای چرب و کیفیت حسی نان،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3 (پی در پی 26)، pp. 11–18، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121245/fa