APA:
کپیکاشانی نژاد، مرتضی، رضوی، سیدمحمدعلی، مظاهری طهرانی، مصطفی، و کاشانی نژاد، مهدی. (1396). بهینه یابی و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کره حاوی آلفالینولنیک اسید اکسترود شده با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مولفه های اصلی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 117-128. SID. https://sid.ir/paper/72762/fa
Vancouver:
کپیکاشانی نژاد مرتضی، رضوی سیدمحمدعلی، مظاهری طهرانی مصطفی، کاشانی نژاد مهدی. بهینه یابی و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کره حاوی آلفالینولنیک اسید اکسترود شده با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مولفه های اصلی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):117-128. Available from: https://sid.ir/paper/72762/fa
IEEE:
کپیمرتضی کاشانی نژاد، سیدمحمدعلی رضوی، مصطفی مظاهری طهرانی، و مهدی کاشانی نژاد، “بهینه یابی و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کره حاوی آلفالینولنیک اسید اکسترود شده با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مولفه های اصلی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 117–128، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72762/fa