APA:
کپیحسینی، حامد، قربانی، محمد، صادقی ماهونک، علیرضا، و جعفری، سیدمهدی. (1396). ارزیابی مشخصات روغن حاصل از فراورده های جانبی ماهی پیش تیمار شده در شرایط گوناگون. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 227-237. SID. https://sid.ir/paper/72765/fa
Vancouver:
کپیحسینی حامد، قربانی محمد، صادقی ماهونک علیرضا، جعفری سیدمهدی. ارزیابی مشخصات روغن حاصل از فراورده های جانبی ماهی پیش تیمار شده در شرایط گوناگون. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):227-237. Available from: https://sid.ir/paper/72765/fa
IEEE:
کپیحامد حسینی، محمد قربانی، علیرضا صادقی ماهونک، و سیدمهدی جعفری، “ارزیابی مشخصات روغن حاصل از فراورده های جانبی ماهی پیش تیمار شده در شرایط گوناگون،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 227–237، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72765/fa