مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,096
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,256
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی روغن استخراج شده از چیپس های سیب زمینی موجود در بازار ایران

صفحات

 صفحه شروع 165 | صفحه پایان 174

چکیده

 در این پژوهش, کیفیت چیپس های موجود در بازار ایران بر اساس ارزیابی کیفیت روغن استخراجی مورد ارزیابی قرار گرفت. در این تحقیق هفت نمونه چیپس سیب زمینی (نمکی) که شامل پنج نمونه چیپس ایرانی (T5, T4,T3 , T2, T1) و دو نمونه چیپس خارجی (T7,T6 ) بودند, به طور کاملا تصادفی انتخاب شده و مورد آزمایش های مختلف کیفی قرار گرفتند. نتایج این پژوهش نشان داد که درصد روغن استخراج شده از 7 نمونه چیپس مورد بررسی در دامنه ((T4 24.24 (T6) - 41.55 قرار دارد. همچنین در تعیین میزان شاخص پایداری اکسایشی روغن به روش رنسیمت, نمونه (32.91 ساعت( T4 دارای بیشترین میزان شاخص پایداری اکسایشی و پس از آن به ترتیب نمونه های [T6<T1<T7<T2<T5<T3] قرار گرفتند. همچنین میزان عدد یدی از 105.03-54.20 (گرم بر صد گرم) متغیر بود و میان شاخص پایداری اکسایشی و عدد یدی همبستگی منفی وجود داشت. ساختار اسید چرب روغن نمونه ها نیز نشان داد که اسید پالمتیک و اسید اولئیک به ترتیب عمده ترین اسید چرب اشباع و غیراشباع در روغن نمونه های مورد بررسی بودند. میزان روغن تمامی نمونه های چیپس های مورد آزمایش در دامنه استاندارد ملی ایران قرار داشت و این در حالی است که چیپس های خارجی کمترین مقدار روغن را به خود اختصاص دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    سعیدی اصل، محمدرضا، ایرجی فر، مهسان، و فهیم دانش، مریم. (1391). ارزیابی روغن استخراج شده از چیپس های سیب زمینی موجود در بازار ایران. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1(3)، 165-174. SID. https://sid.ir/paper/234054/fa

    Vancouver: کپی

    سعیدی اصل محمدرضا، ایرجی فر مهسان، فهیم دانش مریم. ارزیابی روغن استخراج شده از چیپس های سیب زمینی موجود در بازار ایران. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1391؛1(3):165-174. Available from: https://sid.ir/paper/234054/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا سعیدی اصل، مهسان ایرجی فر، و مریم فهیم دانش، “ارزیابی روغن استخراج شده از چیپس های سیب زمینی موجود در بازار ایران،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 1، no. 3، pp. 165–174، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234054/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button