مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,022
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

745
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدل سازی برخی ویژگی های مغز بادام در خشک کن پیوسته نیمه صنعتی

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 38

چکیده

 در این مطالعه خواص خشک شدن مغز بادام رقم آذر در یک خشک کن پیوسته نیمه صنعتی با پیش تیمار میکروویو مورد مطالعه قرار گرفت. هدف از انجام این پژوهش, ارزیابی تاثیر دمای هوا, توان میکروویو و سرعت خطی تسمه در روند خشک کردن مغز بادام بود. آزمایش های خشک کردن مغز بادام در سه سطح دمای هوا (45, 60 و 75 درجه سلسیوس), سه سطح توان میکروویو (270 و 450 و 630 وات), سه سطح سرعت تسمه (2.5 و 6.5 و 10.5 میلیمتر بر ثانیه) و سرعت هوای ثابت 1.5 متر بر ثانیه انجام شد. هفت مدل تجربی به داده های سینتیک بدست آمده از آزمایش ها برازش داده شدند. نتایج نشان داد که مدل میدلی و همکاران دارای بهترین عملکرد بود. بیشترین مقدار ضریب پخش رطوبت موثر (9-10×4.73 متر مربع بر ثانیه) در دمای 75 درجه سلسیوس, توان میکروویو 630 وات و سرعت تسمه 10.5 میلیمتر بر ثانیه و کمترین مقدار آن (10-10×4.96 مترمربع بر ثانیه) در دمای 45 درجه سلسیوس, توان میکروویو 270 وات و سرعت تسمه 2.5 میلیمتر بر ثانیه بدست آمدند. مقدار انرژی فعال سازی بین 10.295 و 28.151 کیلوژول بر مول محاسبه شد. بیشترین و کمترین مقدار انرژی مصرفی ویژه به ترتیب 83.17 گیگاژول بر کیلوگرم و 8.17 گیگاژول بر کیلوگرم محاسبه شدند. بیشترین و کمترین مقدار چروکیدگی به ترتیب %10.86 و %6.12 تعیین شدند. بیشترین میزان تغییر کلی رنگ 9.46 و کمترین مقدار آن 4.76 حاصل گردید. با توجه به اهمیت شاخص های کیفی, برای داشتن کمترین مقدار چروکیدگی و تغییر رنگ, باید مغز بادام را در دمای 45 درجه سلسیوس, توان میکروویو 270 وات و سرعت تسمه 6.5 میلیمتر بر ثانیه خشک کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صفری، میثم، امیری چایجان، رضا، و علائی، بهنام. (1396). مدل سازی برخی ویژگی های مغز بادام در خشک کن پیوسته نیمه صنعتی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 25-38. SID. https://sid.ir/paper/72767/fa

    Vancouver: کپی

    صفری میثم، امیری چایجان رضا، علائی بهنام. مدل سازی برخی ویژگی های مغز بادام در خشک کن پیوسته نیمه صنعتی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):25-38. Available from: https://sid.ir/paper/72767/fa

    IEEE: کپی

    میثم صفری، رضا امیری چایجان، و بهنام علائی، “مدل سازی برخی ویژگی های مغز بادام در خشک کن پیوسته نیمه صنعتی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 25–38، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72767/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button