مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,090
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

757
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدل سازی تجربی چروکیدگی در خشک کردن انگور پیش تیمارشده با فراصوت و کربوکسی متیل سلولز

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 23

چکیده

 حرارت بالا در هنگام خشک کردن, همراه با از دست دادن آب در این حین, باعث ایجاد تنش در ماده غذایی, تغییر ریزساختارها و کاهش حجم یا چروکیدگی آن می شود. در این پژوهش, اثر پیش تیمار فراصوت در زمان های 10, 20 و 30 دقیقه و کربوکسی متیل سلولز با غلظت های 0.1, .0.2 و 0.3 درصد, بر میزان چروکیدگی دانه های انگور هنگام خشک شدن و مدل سازی آن مورد بررسی قرار گرفت. در این پژوهش, دانه های انگور پیش تیمار شده, در یک خشک کن تونلی خشک شده و تغییرات حجمی آن ها اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که تمامی پیش تیمارها در مقایسه با نمونه شاهد, چروکیدگی بالاتری دارند ولی این اختلاف از لحاظ آماری, معنی دار نبود. هم چنین, افزایش زمان فراصوت, چروکیدگی نمونه ها را در مقایسه با تیمار شاهد افزایش داد. تیمار شاهد و تیمار با زمان 30 دقیقه فراصوت, به ترتیب کمترین و بیشترین میزان چروکیدگی را در بین تیمارهای مختلف به خود اختصاص دادند. در تلفیق دو پیش تیمار فراصوت و CMC نیز, ملاحظه گردید که با افزایش غلظت CMC, چروکیدگی نمونه ها در مقایسه با غلظت های کمتر آن, کاهش می یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طهماسبی پور، منور، دهقان نیا، جلال، سیدلوهریس، سیدصادق، و قنبرزاده، بابک. (1396). مدل سازی تجربی چروکیدگی در خشک کردن انگور پیش تیمارشده با فراصوت و کربوکسی متیل سلولز. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 9-23. SID. https://sid.ir/paper/72780/fa

    Vancouver: کپی

    طهماسبی پور منور، دهقان نیا جلال، سیدلوهریس سیدصادق، قنبرزاده بابک. مدل سازی تجربی چروکیدگی در خشک کردن انگور پیش تیمارشده با فراصوت و کربوکسی متیل سلولز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):9-23. Available from: https://sid.ir/paper/72780/fa

    IEEE: کپی

    منور طهماسبی پور، جلال دهقان نیا، سیدصادق سیدلوهریس، و بابک قنبرزاده، “مدل سازی تجربی چروکیدگی در خشک کردن انگور پیش تیمارشده با فراصوت و کربوکسی متیل سلولز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 9–23، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72780/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button