APA:
کپیرحیمی، شیرین، شیخ الاسلامی، زهرا، و سیدین اردبیلی، سیدمهدی. (1398). بررسی اثر صمغ بومی بارهنگ کبیر (Plantago major L. ) بر بافت, ریز ساختار و ویژگی های حسی کیک روغنی کم چرب ترکیبی (گندم-کینوآ). علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88 )، 123-134. SID. https://sid.ir/paper/72797/fa
Vancouver:
کپیرحیمی شیرین، شیخ الاسلامی زهرا، سیدین اردبیلی سیدمهدی. بررسی اثر صمغ بومی بارهنگ کبیر (Plantago major L. ) بر بافت, ریز ساختار و ویژگی های حسی کیک روغنی کم چرب ترکیبی (گندم-کینوآ). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(88 ):123-134. Available from: https://sid.ir/paper/72797/fa
IEEE:
کپیشیرین رحیمی، زهرا شیخ الاسلامی، و سیدمهدی سیدین اردبیلی، “بررسی اثر صمغ بومی بارهنگ کبیر (Plantago major L. ) بر بافت, ریز ساختار و ویژگی های حسی کیک روغنی کم چرب ترکیبی (گندم-کینوآ)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 88 ، pp. 123–134، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72797/fa