APA:
کپیدزیانی، مسعود، خسروشاهی اصل، اصغر، و زمردی، شهین. (1396). تاثیر غلظت های مختلف ژل آلوئه ورا بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 12(3)، 121-128. SID. https://sid.ir/paper/121336/fa
Vancouver:
کپیدزیانی مسعود، خسروشاهی اصل اصغر، زمردی شهین. تاثیر غلظت های مختلف ژل آلوئه ورا بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛12(3):121-128. Available from: https://sid.ir/paper/121336/fa
IEEE:
کپیمسعود دزیانی، اصغر خسروشاهی اصل، و شهین زمردی، “تاثیر غلظت های مختلف ژل آلوئه ورا بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 3، pp. 121–128، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121336/fa