APA:
کپیبهنام، شبنم، طاهری، سیدعلی، و کاکویی، حسن. (1389). بهبود خواص ژلاتین پوست کاریچون ماهی (Saurida tumbil) با استفاده از سولفات منیزیم, صمغ کتیرا, گلیسرول, ساکاروز و نیترات آمونیوم در pH های مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(3)، 21-32. SID. https://sid.ir/paper/72815/fa
Vancouver:
کپیبهنام شبنم، طاهری سیدعلی، کاکویی حسن. بهبود خواص ژلاتین پوست کاریچون ماهی (Saurida tumbil) با استفاده از سولفات منیزیم, صمغ کتیرا, گلیسرول, ساکاروز و نیترات آمونیوم در pH های مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(3):21-32. Available from: https://sid.ir/paper/72815/fa
IEEE:
کپیشبنم بهنام، سیدعلی طاهری، و حسن کاکویی، “بهبود خواص ژلاتین پوست کاریچون ماهی (Saurida tumbil) با استفاده از سولفات منیزیم, صمغ کتیرا, گلیسرول, ساکاروز و نیترات آمونیوم در pH های مختلف،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3، pp. 21–32، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72815/fa