APA:
کپیرشیدی، حسن، مظاهری تهرانی، مصطفی، رضوی، محمدعلی، و قدس روحانی، محسن. (1391). تعیین ویژگی های انعقادی و شیمیایی پنیر فتای فراپالایشی حاصل از پودر ریتنتیت در سطوح مختلف چربی و کلرید کلسیم. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(35)، 25-34. SID. https://sid.ir/paper/72852/fa
Vancouver:
کپیرشیدی حسن، مظاهری تهرانی مصطفی، رضوی محمدعلی، قدس روحانی محسن. تعیین ویژگی های انعقادی و شیمیایی پنیر فتای فراپالایشی حاصل از پودر ریتنتیت در سطوح مختلف چربی و کلرید کلسیم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(35):25-34. Available from: https://sid.ir/paper/72852/fa
IEEE:
کپیحسن رشیدی، مصطفی مظاهری تهرانی، محمدعلی رضوی، و محسن قدس روحانی، “تعیین ویژگی های انعقادی و شیمیایی پنیر فتای فراپالایشی حاصل از پودر ریتنتیت در سطوح مختلف چربی و کلرید کلسیم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 35، pp. 25–34، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72852/fa