مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,305
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

874
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

سنجه های پایداری شرکتی در صنایع متوسط غذایی ایرانی

صفحات

 صفحه شروع 67 | صفحه پایان 94

چکیده

 «پایداری شرکتی» از مفاهیم جدید و رو به رشد است که بر نگاه متوازن و چند جانبه تاکید دارد. از آنجا که صنایع غذایی یکی از صنایع استراتژیک ایران محسوب شده و از جنبه های اشتغال, امنیت غذایی و صادرات برای کشور حائز اهمیت است, بنابراین, پایداری این صنعت اهمیت ویژه ای دارد. از این رو, این تحقیق می کوشد عوامل و سنجه های مفهوم پایداری شرکتی را تبیین کرده و همچنین, عوامل موثر بر این مفهوم و سنجه های آن را بررسی کند. در این پژوهش (که در سال 94 انجام شده است) با مطالعه جامع ادبیات موضوع عوامل و سنجه های پایداری شرکتی- شامل عوامل اقتصادی, اجتماعی, زیست محیطی و حکمرانی- و همچنین دو عامل زنجیره تامین ناب و زنجیره تامین سبز به عنوان عوامل موثر پایداری شرکتی شناسایی شده اند.همچنین, 84 سنجه برای سه مفهوم پایداری شرکتی, زنجیره تامین ناب و زنجیره تامین سبز نیز در قالب شش عامل اصلی تعیین شده اند که پس از بررسی توسط 35 خبره صنایع غذایی و با استفاده از آزمون تی میانگین به 70 سنجه تقلیل یافتند. اعتبار این سنجه ها, با اجرا در 35 شرکت صنایع غذایی مورد تایید قرار گفته است. یافته های این پژوهش, سنجه های سه گانه شناسایی شده برای صنایع غذایی کشور را معتبر و کاربردی نشان می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تفرشی مطلق، علیرضا، الفت، لعیا، بامدادصوفی، جهانیار، و امیری، مقصود. (1396). سنجه های پایداری شرکتی در صنایع متوسط غذایی ایرانی. پژوهشنامه بازرگانی، 21(82 )، 67-94. SID. https://sid.ir/paper/7349/fa

    Vancouver: کپی

    تفرشی مطلق علیرضا، الفت لعیا، بامدادصوفی جهانیار، امیری مقصود. سنجه های پایداری شرکتی در صنایع متوسط غذایی ایرانی. پژوهشنامه بازرگانی[Internet]. 1396؛21(82 ):67-94. Available from: https://sid.ir/paper/7349/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا تفرشی مطلق، لعیا الفت، جهانیار بامدادصوفی، و مقصود امیری، “سنجه های پایداری شرکتی در صنایع متوسط غذایی ایرانی،” پژوهشنامه بازرگانی، vol. 21، no. 82 ، pp. 67–94، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/7349/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button