مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

919
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

565
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

سیاست های تعدیل اجرا شده در برنامه اول عمرانی و امنیت غذایی در استان اصفهان

صفحات

 صفحه شروع 99 | صفحه پایان 134

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 سیاستهای تعدیل اقتصادی در ایران عمدتا شامل حذف یارانه ها، کاهش کسری بودجه دولت، خصوصی سازی اقتصاد و ... با هدف تجدید سازمان و افزایش کارایی بازار و همچنین دستیابی به تخصیص کاراتر منابع از سال 68 به مورد اجرا در آمد. بررسی آثار امنیت غذایی حاصل از این سیاستها، موضوع مقاله حاضر را تشکیل می دهد. ارزیابی الگوی تغذیه و بررسیهای انجام شده در ارتباط با وضعیت تغذیه ای جامعه شهری و روستایی استان اصفهان طی دوره 68 تا 72 (شروع و پایان اجرای برنامه اول جمهوری اسلامی ایران) نتایج زیر را به دست داده است: 1. طی سال 1368، فرد شاخص شهری و روستایی در استان اصفهان همواره بیش از حد استاندارد، انرژی ، پروتئین، آهن و کلسیم دریافت داشته است. در حالی که این وضعیت در سال 72 یعنی سال پایان برنامه اول عمرانی جمهوری اسلامی ایران، به سمت بدتر شدن تمایل یافته است. 2. از لحاظ تغذیه، اگر در سال 68، همواره ارزش غذایی دریافت شده توسط فرد شاخص شهری ، بیش از دریافتی فرد شاخص روستایی است اما در سال 72، تصویر کاملا برعکس شده و به نظر می رسد که همواره فرد شاخص روستایی بیش از فرد شاخص شهری مواد غذایی دریافت می کند. 3. مقایسه وضعیت تغذیه ای جوامع شهری و روستایی ، نشان دهنده این مطلب است که ارزش مواد غذایی دریافت شده توسط فرد شاخص شهری نسبت به فرد شاخص روستایی در سال 72، در مقایسه با سال 68 از یک روند به شدت نزولی برخوردار بوده و در موقعیت نامناسب تر تغذیه ای قرار گرفته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    بختیاری، صادق، نصرالهی، خدیجه، و عمادزاده، مصطفی. (1380). سیاست های‌ تعدیل اجرا شده در برنامه اول عمرانی‌ و امنیت غذایی‌ در استان اصفهان . پژوهشنامه بازرگانی، 5(19)، 99-134. SID. https://sid.ir/paper/7393/fa

    Vancouver: کپی

    بختیاری صادق، نصرالهی خدیجه، عمادزاده مصطفی. سیاست های‌ تعدیل اجرا شده در برنامه اول عمرانی‌ و امنیت غذایی‌ در استان اصفهان . پژوهشنامه بازرگانی[Internet]. 1380؛5(19):99-134. Available from: https://sid.ir/paper/7393/fa

    IEEE: کپی

    صادق بختیاری، خدیجه نصرالهی، و مصطفی عمادزاده، “سیاست های‌ تعدیل اجرا شده در برنامه اول عمرانی‌ و امنیت غذایی‌ در استان اصفهان ،” پژوهشنامه بازرگانی، vol. 5، no. 19، pp. 99–134، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/7393/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button