Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

852
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

542
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

غنی سازی آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) با مخلوط پنج گونه از باسیلوسهای پروبیوتیکی گرم مثبت هاگدار

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 21

چکیده

 امکان غنی سازی آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) با باکتریهای پروبیوتیکی با استفاده از مخلوط 5 گونه از باسیلوسهای پروبیوتیکی گرم مثبت در اسفند ماه سال 1383 ارزیابی شد. آزمایش در طرح کاملا تصادفی در قالب 4تیمار از مخلوط باسیلوسهای پروبیوتیکی به نامهای آکوا- 1, آکوا- 2, آکوا- 3 و آکوا-4 و غلظتی معادل 3.18×105 باکتری به ازای هرمیلی لیتر در سوسپانسیون محیط غنی سازی انجام شد. ارزیابی غنی سازی ناپلی آرتمیا با هر یک از مخلوط های باکتریایی مذکور ازناپلیهای آرتمیا در زمانهای صفر, 0.5, 2, 4, 8, 10 و 24 ساعت پس از شروع غنی سازی, به طریق حجمی نمونه برداری و پس از انجام کشت میکروبی, شمارش گردید. نتایج نشان داد که با گذشت زمان باکتریهای الحاق شده به ناپلی در تمام تیمارها افزایش پیدا کردند و بین زمان غنی سازی و تعداد باکتریهای الحاق شده به ناپلی همبستگی مثبت معنادار مشاهده شد (P<0.01). پس از 24 ساعت قرار گرفتن ناپلی در سوسپانسیون غنی سازی, گونه های باکتریایی مخلوط آکوا -3 در بیشترین سطح (ناپلی/ باکتری 5.31±0.36×103) به ناپلی آرتمیا الحاق گردید و با دیگر مخلوطهای باکتریایی اختلافات معنادار نشان داد (P<0.05). آزمایش نشان داد که توانایی آرتمیا ارومیانا در ارتباط با غنی شدن با باکتریهای پروبیوتیک نسبتا بالاست و رفتار آن نیز در برابر هر یک از مخلوطهای مختلف باکتریایی کاملا متفاوت است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    جعفریان، حجت اله، آذری تاکامی، قباد، کمالی، ابوالقاسم، سلطانی، مهدی، و حبیبی رضایی، مهران. (1384). غنی سازی آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) با مخلوط پنج گونه از باسیلوسهای پروبیوتیکی گرم مثبت هاگدار. مجله علوم و فنون دریایی ایران، 4(1-2)، 11-21. SID. https://sid.ir/paper/74594/fa

    Vancouver: کپی

    جعفریان حجت اله، آذری تاکامی قباد، کمالی ابوالقاسم، سلطانی مهدی، حبیبی رضایی مهران. غنی سازی آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) با مخلوط پنج گونه از باسیلوسهای پروبیوتیکی گرم مثبت هاگدار. مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1384؛4(1-2):11-21. Available from: https://sid.ir/paper/74594/fa

    IEEE: کپی

    حجت اله جعفریان، قباد آذری تاکامی، ابوالقاسم کمالی، مهدی سلطانی، و مهران حبیبی رضایی، “غنی سازی آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) با مخلوط پنج گونه از باسیلوسهای پروبیوتیکی گرم مثبت هاگدار،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 4، no. 1-2، pp. 11–21، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74594/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا