مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

607
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر عوامل شیمیایی و آنزیمی بر حلالیت پروتیین های ضایعات سر میگو

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 72

چکیده

 تاکنون بسیاری از محققان ضایعات سر میگو را به عنوان یکی از منابع غذایی ارزشمند حاوی ترکیبات پروتیینی به میزان حدود 64.1 درصد (بر مبنای وزن خشک) مورد مطالعه قرار داده اند. در این تحقیق مجموعه ای از شیوه های شیمیایی و آنزیمی اعم از pH, افزودن ترکیبات شیمیایی نظیر کلرور سدیم, سولفیت سدیم, ترایتون 100-X و آنزیم پروتئولیتیک آلکالاز جهت استخراج ترکیبات پروتیینی موجود در ضایعات سر میگو به کار گرفته شدند. نتایج آزمایش ها نشان داد که pH بهینه در فرآیند استخراج, برابر 8 بود و حضور هر یک از عوامل سولفیت سدیم, ترایتون 100-X و آنزیم آلکالاز در مقادیر بهینه خود 200) میلی مولار, 1 و 0.5 درصد( موجب شد که میزان حلالیت به نحو معنی داری (P<0.01) افزایش یابد. در این میان تیمارهای آنزیمی, به ویژه با عملکرد توام آنزیم و سولفیت سدیم یا ترایتون 100-X نتایج مطلوب تری نشان دادند. الگوی الکتروفوریتیکی عصاره های حاصله نیز حضور ترکیبات پروتیینی با وزن مولکولی کم 14) الی 20 کیلو دالتون( را تایید می کند که احتمالا به بهبود حلالیت آن ها منجر می گردد. بدین ترتیب نتایج حاصله نشان می دهد که با به کارگیری آنزیم و سولفیت سدیم به صورت توام و یا منفرد, افزایش حلالیت پروتیین های ضایعات سر میگو امکان پذیر می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میزانی، مریم، امین لاری، محمود، و خدابنده، مهوش. (1383). بررسی اثر عوامل شیمیایی و آنزیمی بر حلالیت پروتیین های ضایعات سر میگو. علوم کشاورزی، 10(2)، 59-72. SID. https://sid.ir/paper/7624/fa

    Vancouver: کپی

    میزانی مریم، امین لاری محمود، خدابنده مهوش. بررسی اثر عوامل شیمیایی و آنزیمی بر حلالیت پروتیین های ضایعات سر میگو. علوم کشاورزی[Internet]. 1383؛10(2):59-72. Available from: https://sid.ir/paper/7624/fa

    IEEE: کپی

    مریم میزانی، محمود امین لاری، و مهوش خدابنده، “بررسی اثر عوامل شیمیایی و آنزیمی بر حلالیت پروتیین های ضایعات سر میگو،” علوم کشاورزی، vol. 10، no. 2، pp. 59–72، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/7624/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button