APA:
کپیفتحی، حامد، محمدشاهی، نورالدین، لطیفی، آیدا، زمانی، آناهیتا، و شکی، فاطمه. (1395). اثر عصاره های متانلی, استونی و آبی بهارنارنج بر میزان تهوع ناشی از اپیکا و سولفات مس در جوجه مرغ. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، 18(3 (پی در پی 59))، 34-39. SID. https://sid.ir/paper/78887/fa
Vancouver:
کپیفتحی حامد، محمدشاهی نورالدین، لطیفی آیدا، زمانی آناهیتا، شکی فاطمه. اثر عصاره های متانلی, استونی و آبی بهارنارنج بر میزان تهوع ناشی از اپیکا و سولفات مس در جوجه مرغ. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان[Internet]. 1395؛18(3 (پی در پی 59)):34-39. Available from: https://sid.ir/paper/78887/fa
IEEE:
کپیحامد فتحی، نورالدین محمدشاهی، آیدا لطیفی، آناهیتا زمانی، و فاطمه شکی، “اثر عصاره های متانلی, استونی و آبی بهارنارنج بر میزان تهوع ناشی از اپیکا و سولفات مس در جوجه مرغ،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، vol. 18، no. 3 (پی در پی 59)، pp. 34–39، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/78887/fa