APA:
کپیرزمجو، مریم، خاکی، پژواک، و فدایی نوغانی، وجیهه. (1395). اثر ضدمیکروبی عصاره آبی پوست پرتقال و اثر آن بر مدت زمان ماندگاری شیرطعم دار. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، 18(3 (پی در پی 59))، 97-102. SID. https://sid.ir/paper/78898/fa
Vancouver:
کپیرزمجو مریم، خاکی پژواک، فدایی نوغانی وجیهه. اثر ضدمیکروبی عصاره آبی پوست پرتقال و اثر آن بر مدت زمان ماندگاری شیرطعم دار. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان[Internet]. 1395؛18(3 (پی در پی 59)):97-102. Available from: https://sid.ir/paper/78898/fa
IEEE:
کپیمریم رزمجو، پژواک خاکی، و وجیهه فدایی نوغانی، “اثر ضدمیکروبی عصاره آبی پوست پرتقال و اثر آن بر مدت زمان ماندگاری شیرطعم دار،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، vol. 18، no. 3 (پی در پی 59)، pp. 97–102، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/78898/fa