APA:
کپینجفی پور، مصطفی، نجفی پور، فرزاد، زارعی زاده، جعفر، و رزاقی خسرقی، زهره. (1396). مقایسه وضعیت کنترل گلیسمیک در قبل و بعد از مصرف شیرین کننده های مصنوعی با تغذیه متداول بیماران مبتلا به دیابت تیپ 2. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، 19(4 (پی در پی 64) )، 27-31. SID. https://sid.ir/paper/79098/fa
Vancouver:
کپینجفی پور مصطفی، نجفی پور فرزاد، زارعی زاده جعفر، رزاقی خسرقی زهره. مقایسه وضعیت کنترل گلیسمیک در قبل و بعد از مصرف شیرین کننده های مصنوعی با تغذیه متداول بیماران مبتلا به دیابت تیپ 2. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان[Internet]. 1396؛19(4 (پی در پی 64) ):27-31. Available from: https://sid.ir/paper/79098/fa
IEEE:
کپیمصطفی نجفی پور، فرزاد نجفی پور، جعفر زارعی زاده، و زهره رزاقی خسرقی، “مقایسه وضعیت کنترل گلیسمیک در قبل و بعد از مصرف شیرین کننده های مصنوعی با تغذیه متداول بیماران مبتلا به دیابت تیپ 2،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، vol. 19، no. 4 (پی در پی 64) ، pp. 27–31، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/79098/fa