Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,285
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

630
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بازسازی روغن استفاده شده در صنعت چیپس سیب زمینی

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 56

چکیده

 طی سرخ کردن عمیق مواد غذایی افت کیفی روغن با افزایش زمان حرارت دهی روی داده و سبب تنزل کیفیت محصول می گردد, لذا بررسی پیرامون بازسازی روغن سرخ کردنی استفاده شده با هدف بهبود کیفیت روغن و محصول انجام شد. بدین منظور جاذب هایی چون خاک فعال رنگبری, خاک فعال سنتز شده در آزمایشگاه و کربن اکتیو طی روش های A, B, C و D بازسازی مورد استفاده قرار گرفتند و مقادیر اسید چرب آزاد, عدد پراکسید, ترکیب قطبی, ترکیب اسید چرب, عدد یدی, زمان مقاومت به اکسید شدن, رنگ و ویسکوزیته روغن های حرارت دیده قبل و بعد از بازسازی ارزیابی گردید. پس از مقایسه روش های مختلف بازسازی مشخص شد که روش C (مخلوط خاک فعال سنتز شده در آزمایشگاه و کربن اکتیو) بیشترین کاهش مقادیر اسیدهای چرب آزاد و ترکیبات قطبی را به ترتیب به میزان  59%و 21% ایجاد نموده و ضمن بهبود سایر فاکتورها مقدار پراکسید و رنگ را نیز به مقدار قابل توجهی کاهش داده است. ضمنا طی دوره بازسازی اسیدهای چرب ترانس حاصل از فرآیند سرخ کردن تقریبا به مقدار 6% کاهش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قوامی، مهرداد، و قراچورلو، مریم. (1382). بازسازی روغن استفاده شده در صنعت چیپس سیب زمینی. علوم کشاورزی، 9(2)، 41-56. SID. https://sid.ir/paper/7978/fa

    Vancouver: کپی

    قوامی مهرداد، قراچورلو مریم. بازسازی روغن استفاده شده در صنعت چیپس سیب زمینی. علوم کشاورزی[Internet]. 1382؛9(2):41-56. Available from: https://sid.ir/paper/7978/fa

    IEEE: کپی

    مهرداد قوامی، و مریم قراچورلو، “بازسازی روغن استفاده شده در صنعت چیپس سیب زمینی،” علوم کشاورزی، vol. 9، no. 2، pp. 41–56، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/7978/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا