مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله طرح

مشخصات مقاله

مجری: پژوهشکده علوم و فنآوریهای صنایع غذایی (واحد مشهد)
سال:1397 | تاریخ پایان: دی 1397

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,059
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

3
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات طرح

عنوان

افزایش ماندگاری محصولات اکسترودشده سین بایوتیک با استفاده از بسته بندی مناسب

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 این پژوهش با هدف بررسی اثر بسته بندی و زمان نگهداری بر خصوصیات کیفی اسنک حجیم فر زیست یار و نیز تولید فیلم جاذب اکسیژن انجام گردید. به این منظور ابتدا تولید اسنک حجیم از مخلوط ذرت و عدس جوانه زده بررسی شد. همچنین برای تولید اسنک حاوی کنجد و نخود از مطالعات پیشین استفاده گردید. به علاوه تولید فیلم بسته بندی حاوی جاذب اکسیژن بررسی شد. در نهایت سه نوع اسنک حاوی کنجد, نخود و عدس جوانه زده با طعم دهنده حاوی رنگ خوراکی طبیعی, اینولین و باکتری ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس ترموفیلوس پوشش دهی و در سه شرایط هوای معمولی, ازت و حاوی آسکوربات سدیم بسته بندی و در دو دمای محیط و 50 درجه سانتیگراد به مدت 21 روز نگهداری گردید. برای تولید فیلم بسته بندی و اسنک نیز از اکسترودر استفاده گردید. برای فیلم بسته بندی آزمونهای مهاجرت, دی پی پی اچ, ای بی تی اس, میزان نفوذپدیری, ریزساختار, کشش پذیری, رنگ سنجی و آنالیز حرارتی انجام شد. برای اسنک عدس جوانه زده نیز میزان انبساط, چگالی, سختی, جذب آب و چربی و رنگ سنجی انجام شد. همچنین رنگ سنجی, بافت سنجی, شمارش باکتری, تغییرات عدد پراکسید و خصوصیات حسی در محصول نهایی انجام گردید. شرایط بهینه تولید اسنک حاوی عدس جوانه زده با نسبت انبساط شوندگی 40/5 و میزان چگالی 0715/0 و میزان سختی 2305/1؛ شامل دمای 91/135 درجه سانتیگراد, رطوبت 13 درصد و سرعت مارپیچ 120 دور بر دقیقه تعیین گردید. در تولید فیلم جاذب مشخص شد میزان نفوذپذیری اکسیژن در فیلم ها, به طور قابل توجهی بالاتر از فیلم های فعال حاوی آسکوربات بود. فیلم های فعال تولید شده از مقاومت مکانیکی نسبتا مطلوبی برخوردار بودند اما به هر حال تنش کششی طولی و عرضی و همچنین درصد ازدیاد طول در فیلم های SA-LDPE, NSA-LDPE و EVOH-LDPE در تمامی نسبت های اختلاط پایین تر از فیلم LDPE خالص بود. تعداد باکتری-های زیست یار در طول دوره نگهداری بالاتر از حداقل حد تعریف شده بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گلی موحد، غلام علی، میلانی، الناز، و بیرقی طوسی، شهرام. (دی 1397). افزایش ماندگاری محصولات اکسترودشده سین بایوتیک با استفاده از بسته بندی مناسب. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی. https://sid.ir/paper/803386/fa

    Vancouver: کپی

    گلی موحد غلام علی، میلانی الناز، بیرقی طوسی شهرام. [Internet]. افزایش ماندگاری محصولات اکسترودشده سین بایوتیک با استفاده از بسته بندی مناسب. تهران، ایران: مراکز جهاد دانشگاهی؛ دی 1397. Available from: https://sid.ir/paper/803386/fa

    IEEE: کپی

    غلام علی گلی موحد، الناز میلانی، و شهرام بیرقی طوسی، “افزایش ماندگاری محصولات اکسترودشده سین بایوتیک با استفاده از بسته بندی مناسب،” ایران، مراکز جهاد دانشگاهی، دی 1397. [Online]. Available: https://sid.ir/paper/803386/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button