مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

749
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

558
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نقش آب گرم و براسینواستروئید بر مقدار آب اکسیژنه و پراکسیداسیون چربی های میوه لیموترش در شرایط تنش سرما

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 64

چکیده

 سرمازدگی پس از برداشت مرکبات یک مساله جدی است. با توجه به اینکه آسیب های ناشی از سرمازدگی باعث کاهش ارزش بازار پسندی و در موردهایی سبب نابودی محصول می شوند و روش خاصی برای جلوگیری از آن وجود ندارد, بنابراین این آزمایش برای تعیین اثر آب گرم و براسینواستروئید بر کاهش خسارت سرمازدگی در میوه های لیمو ترش انجام شد. میوه ها با براسینواستروئید (0.5 و 1 میلی گرم در لیتر) و آب گرم (45, 55 درجه سلسیوس) تیمار و در دمای 8±1 درجه سلسیوس با رطوبت نسبی 85%, به مدت 3 هفته انبار شدند. نتیجه ها نشان داد, میوه های تیمار شده با آب گرم 45 درجه سلسیوس و براسینواستروئید 1 میلی گرم در لیتر, کمترین مقدار پراکسید هیدروژن و پراکسیداسیون چربی ها را داشتند. بنابراین, کاربرد تیمارهای آب گرم 45 درجه سلسیوس و براسینواستروئید 1 میلی گرم در لیتر, سرمازدگی و پوسیدگی را در مقایسه با شاهد کاهش دادند و باعث کاهش خسارت سرما زدگی شدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدرضاخانی، سهیلا، و پاک کیش، زهرا. (1395). نقش آب گرم و براسینواستروئید بر مقدار آب اکسیژنه و پراکسیداسیون چربی های میوه لیموترش در شرایط تنش سرما. مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 17(1)، 53-64. SID. https://sid.ir/paper/80685/fa

    Vancouver: کپی

    محمدرضاخانی سهیلا، پاک کیش زهرا. نقش آب گرم و براسینواستروئید بر مقدار آب اکسیژنه و پراکسیداسیون چربی های میوه لیموترش در شرایط تنش سرما. مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1395؛17(1):53-64. Available from: https://sid.ir/paper/80685/fa

    IEEE: کپی

    سهیلا محمدرضاخانی، و زهرا پاک کیش، “نقش آب گرم و براسینواستروئید بر مقدار آب اکسیژنه و پراکسیداسیون چربی های میوه لیموترش در شرایط تنش سرما،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 17، no. 1، pp. 53–64، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80685/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button