APA:
کپیمحمدی، مهرداد، و سیداحمدیان، فریبا. (1384). راهکارهای جلوگیری و کاهش قهوه ای شدن آنزیمی در قارچ خوراکی. همایش ملی بررسی ضایعات محصولات کشاورزی. SID. https://sid.ir/paper/809043/fa
Vancouver:
کپیمحمدی مهرداد، سیداحمدیان فریبا. راهکارهای جلوگیری و کاهش قهوه ای شدن آنزیمی در قارچ خوراکی. 1384. Available from: https://sid.ir/paper/809043/fa
IEEE:
کپیمهرداد محمدی، و فریبا سیداحمدیان، “راهکارهای جلوگیری و کاهش قهوه ای شدن آنزیمی در قارچ خوراکی،” presented at the همایش ملی بررسی ضایعات محصولات کشاورزی. 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/809043/fa