APA:
کپیمیرمجیدی هشتجین، عادل. (1383). بررسی تاثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب آرد, خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان. همایش روش های پیشگیری از اتلاف منابع ملی. SID. https://sid.ir/paper/810795/fa
Vancouver:
کپیمیرمجیدی هشتجین عادل. بررسی تاثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب آرد, خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان. 1383. Available from: https://sid.ir/paper/810795/fa
IEEE:
کپیعادل میرمجیدی هشتجین، “بررسی تاثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب آرد, خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان،” presented at the همایش روش های پیشگیری از اتلاف منابع ملی. 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/810795/fa