مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,542
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

355
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

نان در اسلام (بررسی مدل پیشنهادی اسلام برای اصلاح و بهینه سازی چرخه از تولید تا مصرف نان)

نویسندگان

واسطی عبدالحمید

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 حجم انبوه ضایعات نان و واردات گندم که محصولی استراتژیک است، می تواند زمینه ساز بحران در امنیت غذایی کشور باشد. بر این اساس اصلاح وضعیت موجود در چرخه از تولید گندم تا مصرف نان، ضرورت امنیتی دارد.مدل هایی برای اصلاح این چرخه، از طرف کارشناسان غذایی و صنعتی و فرهنگی ارایه شده است. این مقاله به توصیف مدل پیشنهادی که از منابع دین اسلام به دست آمده است، می پردازد.در این مدل، نقاط بحران و ضایعه ساز، عبارتند از: انتقال اولویت از بخش کشاورزی به دیگر حوزه های سرمایه گذاری علمی و مالی، جدا شدن سبوس از آرد، بازاری شدن تولید نان (در برابر تولید در خانه)، بی اهمیت شدن (عادی شدن) نان در فرهنگ عمومی.راهبردهای اصلاحی در این مدل عبارتند از: انتقال نقطه ثقل سرمایه گذاری علمی و مالی به بخش کشاورزی و امنیت غذایی، فرهنگ سازی برای استفاده از نان سبوس دار، انتقال نقطه ثقل تولید نان از بازار به خانه با به کارگیری ابزار مناسب با زندگی امروزه، بالا بردن ضریب حساسیت و اهمیت به نان در فرهنگ عمومی.در مدل پیشنهادی اسلام راهبردهایی برای بهینه سازی نیز ارایه شده است که عبارتند از: تغییر اندازه نان به نان یک نفره، تغییر نقطه ثقل دانه مصرفی از گندم به جو، افزایش حرارت تا حد ممکن برای پخت، تهیه خمیر در ظروف دربسته.این تحقیق با ارایه مدل پیشنهادی اسلام، یک الگوی کلان جایگزین برای وضعیت موجود در چرخه نان ارایه کرده است که با تغییر محور تولید، سرچشمه ایجاد ضایعات را از بین می برد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    واسطی، عبدالحمید. (1383). نان در اسلام (بررسی مدل پیشنهادی اسلام برای اصلاح و بهینه سازی چرخه از تولید تا مصرف نان). همایش روش های پیشگیری از اتلاف منابع ملی. SID. https://sid.ir/paper/810815/fa

    Vancouver: کپی

    واسطی عبدالحمید. نان در اسلام (بررسی مدل پیشنهادی اسلام برای اصلاح و بهینه سازی چرخه از تولید تا مصرف نان). 1383. Available from: https://sid.ir/paper/810815/fa

    IEEE: کپی

    عبدالحمید واسطی، “نان در اسلام (بررسی مدل پیشنهادی اسلام برای اصلاح و بهینه سازی چرخه از تولید تا مصرف نان)،” presented at the همایش روش های پیشگیری از اتلاف منابع ملی. 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/810815/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button