مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

838
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

878
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

بررسی میزان مصرف گاز طبیعی برای تولید نان های مختلف به منظور بهینه سازی میزان مصرف انرژی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 قیمت هر مترمکعب گازبرای مصرف نانوایی ها 25 ریال است. این درحالی است که قیمت جهانی هر مترمکعب گاز تقریبا 2400 ریال می باشد. سرانه مصرف آرد برای هر ایرانی 10 کیلوگرم در ماه می باشد. قیمت آرد تحویلی به نانوایی ها به ازای هر کیلو 75 ریال است و بر اساس آمار سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در قانون بودجه سال 84 مبلغ یک تریلیون و 892 میلیارد و 780 میلیون تومان یارانه برای آرد پرداخت شد. بالا بودن مقدار یارانه برای این بخش اهمیت بهینه سازی مصرف گاز و آرد را نشان می دهد در مرحله اول تعیین استاندارد مصرف گاز برای تولید نان بررسی شده است. به این منظور تعدادی نانوایی به طور تصادفی در شهر تبریز انتخاب شد و مقدار مصرف گاز در آنها مورد مطالعه قرار گرفت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ملک محمدی، داوود، و جلالی وحید، داوود. (1386). بررسی میزان مصرف گاز طبیعی برای تولید نان های مختلف به منظور بهینه سازی میزان مصرف انرژی. کنفرانس سوخت و احتراق ایران. SID. https://sid.ir/paper/812793/fa

    Vancouver: کپی

    ملک محمدی داوود، جلالی وحید داوود. بررسی میزان مصرف گاز طبیعی برای تولید نان های مختلف به منظور بهینه سازی میزان مصرف انرژی. 1386. Available from: https://sid.ir/paper/812793/fa

    IEEE: کپی

    داوود ملک محمدی، و داوود جلالی وحید، “بررسی میزان مصرف گاز طبیعی برای تولید نان های مختلف به منظور بهینه سازی میزان مصرف انرژی،” presented at the کنفرانس سوخت و احتراق ایران. 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/812793/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button