مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

947
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

675
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص نوروپروتکتیو آنتی اکسیدان موجود در چای سبز در ضایعات نخاعی موش صحرایی

صفحات

 صفحه شروع 145 | صفحه پایان 152

کلیدواژه

(Epigallocatechin gallate (EGCGQ3

چکیده

 هدف: بررسی خواص نوروپروتکتیو آنتی اکسیدان موجود در چای سبز روی ضایعات نخاعی.مواد و روش ها: در این مطالعه از سه گروه 18تایی موش صحرایی ماده استفاده شد: گروه شم (فقط لامینکتومی صورت گرفت), گروه کنترل (پس از ضایعه نخاعی, تزریق سرم فیزیولوژیک صورت گرفت) و گروه تجربی (پس از ضایعه نخاعی, تزریق  (Epigallocatechin gallate) EGCGصورت گرفت). 24 ساعت پس از ضایعه, 6 حیوان از هر گروه برای بررسی میزان پراکسیداسیون چربی و 6 حیوان نیز برای بررسی میزان آپوپتوزیس در بخش ضایعه دیده نخاع استفاده شد. همچنین آزمون رفتاری در 6 حیوان باقیمانده از هر گروه به صورت هفتگی و تا پایان هفته ششم صورت گرفته و سپس میزان تخریب بافت نخاعی اندازه گیری شد.یافته ها: تزریق EGCG موجب کاهش میزان پراکسیداسیون چربی و نیز کاهش تعداد سلول های آپوپتوتیک در بخش ضایعه دیده نخاع در گروه تجربی شد. همچنین تزریق EGCG موجب افزایش میزان توانایی حرکتی اندام های فلج شده و نیز کاهش میزان تخریب بافت نخاعی در بخش آسیب دیده در گروه تجربی شد.نتیجه گیری: تزریق EGCG موجب کاهش علایم ثانویه آسیب نخاعی می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خلعتبری، علیرضا، الطریحی، تقی، بیگی بروجنی، ماندانا، احمدوند، حسن، طوافی، مجید، و تمجیدی پور، احمد. (1388). بررسی خواص نوروپروتکتیو آنتی اکسیدان موجود در چای سبز در ضایعات نخاعی موش صحرایی. (علوم تشریح ایران) Anatomical sciences journal، 7(28-29)، 145-152. SID. https://sid.ir/paper/81388/fa

    Vancouver: کپی

    خلعتبری علیرضا، الطریحی تقی، بیگی بروجنی ماندانا، احمدوند حسن، طوافی مجید، تمجیدی پور احمد. بررسی خواص نوروپروتکتیو آنتی اکسیدان موجود در چای سبز در ضایعات نخاعی موش صحرایی. (علوم تشریح ایران) Anatomical sciences journal[Internet]. 1388؛7(28-29):145-152. Available from: https://sid.ir/paper/81388/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا خلعتبری، تقی الطریحی، ماندانا بیگی بروجنی، حسن احمدوند، مجید طوافی، و احمد تمجیدی پور، “بررسی خواص نوروپروتکتیو آنتی اکسیدان موجود در چای سبز در ضایعات نخاعی موش صحرایی،” (علوم تشریح ایران) Anatomical sciences journal، vol. 7، no. 28-29، pp. 145–152، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/81388/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button