APA:
کپیپورابولی، ایران، و رنجبر، بنفشه. (1393). اثر عصاره دانه های هویج (Daucus carota ssp.sativum) بر سطح سرمی نشانگرهای عملکرد کلیه و آنزیم های شاخص عملکرد کبد در مدل تجربی دیابت نوع I. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، 21(3)، 370-378. SID. https://sid.ir/paper/82065/fa
Vancouver:
کپیپورابولی ایران، رنجبر بنفشه. اثر عصاره دانه های هویج (Daucus carota ssp.sativum) بر سطح سرمی نشانگرهای عملکرد کلیه و آنزیم های شاخص عملکرد کبد در مدل تجربی دیابت نوع I. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار[Internet]. 1393؛21(3):370-378. Available from: https://sid.ir/paper/82065/fa
IEEE:
کپیایران پورابولی، و بنفشه رنجبر، “اثر عصاره دانه های هویج (Daucus carota ssp.sativum) بر سطح سرمی نشانگرهای عملکرد کلیه و آنزیم های شاخص عملکرد کبد در مدل تجربی دیابت نوع I،” دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، vol. 21، no. 3، pp. 370–378، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/82065/fa