مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,358
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

404
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

در آمدی بر عوامل ضد میکروبی طبیعی و عملکرد آن ها

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 ضد میکروب های طبیعی متابولیت های ثانویه ای هستند که در گیاهان, حیوانات و میکروارگانیزم ها یافت می شوند و امروزه مخصوصا به خاطر طبیعی بودنشان در تحقیقات توجه بیشتری به آن ها می شود. میکروارگانیزم ها که در تخمیر مواد غذایی استفاده می شوند هم, متابولیت های ثانویه ای مانند پروکسید هیدروژن, اتانول و دی استیل تولید می کنند که اثر بخشی قابل توجهی در میکروب کشی دارند. از آنجایی که استفاده از ترکیبات طبیعی یکی از مخاطرات مصرف کنند گان مواد غذایی است روش های استخراج و خالص سازی ترکیبات طبیعی می بایست توسعه داده شود. فعالیت ضد میکروب های طبیعی توسط منابع آلی در زمان برداشت و همینطور در مرحله توسعه تحت تاثیر قرار دارند. استفاده از ترکیبات طبیعی به نظر امید بخش ترین راه حل برای مقابله با مقاومت میکروبی با حفظ بیشترین خصوصیات تغذیه ای مواد غذایی است. این فراز به بررسی این عوامل طبیعی در نگهداری از مواد غذایی می پردازد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شریفی غربی، سیده ام البنین، و تقی پورثانی، جواد. (1394). در آمدی بر عوامل ضد میکروبی طبیعی و عملکرد آن ها. کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. SID. https://sid.ir/paper/824208/fa

    Vancouver: کپی

    شریفی غربی سیده ام البنین، تقی پورثانی جواد. در آمدی بر عوامل ضد میکروبی طبیعی و عملکرد آن ها. 1394. Available from: https://sid.ir/paper/824208/fa

    IEEE: کپی

    سیده ام البنین شریفی غربی، و جواد تقی پورثانی، “در آمدی بر عوامل ضد میکروبی طبیعی و عملکرد آن ها،” presented at the کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/824208/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button