مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

699
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

اثر ترکیبی پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز و صمغ دانه اسفرزه بر انبارمانی قارچ دکمه ای

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 قارچ دکمه ای به دلیل فعالیت متابولیک و محتوای آبی بالای آن عمر ماندگاری پایینی نسبت به سایر سبزیجات داراست. در این بررسی اثر ترکیبی پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز و صمغ پوسته دانه اسفرزه بر قارچ دکمه ای در روزهای 12, 8, 5, 1 مورد بررسی قرار گرفت. در این بررسی از چهار پوشش ترکیبی استفاده شد. پوشش ترکیبی اول شامل 60 درصد کربوکسی متیل سلولز 1 درصد و 40 درصدصمغ اسفرزه 5/. درصد بود. پوشش ترکیبی دوم شامل 60 درصد کربوکسی متیل سلولز 1.5 درصد و 40 درصد صمغ اسفرزه 75/. درصد بود. پوشش ترکیبی سوم شامل 80 درصد صمغ اسفرزه 5/. درصد و 20 درصدکربوکسی متیل سلولز 1 درصد بود. پوشش ترکیبی چهارم شامل 80 درصد صمغ اسفرزه 75/. درصد و 20 درصد کربوکسی متیل سلولز 1.5 درصدبود. در این پژوهش فاکتورهای افت وزن و pH در قالب طرح کامل تصادفی مورد ارزیابی قرار گرفت. بعد از 12 روز, کمترین افت وزن مربوط به قارچ های پوشش دهی شده با پوشش ترکیبی دوم بود. بیشترین افت وزن مربوط به قارچ های پوشش دهی شده با پوشش ترکیبی اول بود. قارچ های پوشش داده شده با پوشش ترکیبی اول کمترین pH را دارا بودند. قارچ های تیمارشده با ترکیب چهارم بیشترین pH را داشتند. نتایج از نظر آماری در سطح احتمال (p<0.01) معنی دار بود. این بررسی نشان دادپوشش خوراکی ترکیبی 60.40 کربوکسی متیل سلولز- اسفرزه نتیجه مطلوب تری داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ابراهیمی، زهرا، مهردادی، ناصر، سحری، محمدعلی، و فرشیدی، آیناز. (1394). اثر ترکیبی پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز و صمغ دانه اسفرزه بر انبارمانی قارچ دکمه ای. کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. SID. https://sid.ir/paper/824213/fa

    Vancouver: کپی

    ابراهیمی زهرا، مهردادی ناصر، سحری محمدعلی، فرشیدی آیناز. اثر ترکیبی پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز و صمغ دانه اسفرزه بر انبارمانی قارچ دکمه ای. 1394. Available from: https://sid.ir/paper/824213/fa

    IEEE: کپی

    زهرا ابراهیمی، ناصر مهردادی، محمدعلی سحری، و آیناز فرشیدی، “اثر ترکیبی پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز و صمغ دانه اسفرزه بر انبارمانی قارچ دکمه ای،” presented at the کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/824213/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button