APA:
کپیسعیدی، فاطمه، و مهدی پور، سیده زهرا. (1394). تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص کیفی محصولات غذایی به خصوص فرآورده های لبنی پروبیوتیک. کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. SID. https://sid.ir/paper/824231/fa
Vancouver:
کپیسعیدی فاطمه، مهدی پور سیده زهرا. تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص کیفی محصولات غذایی به خصوص فرآورده های لبنی پروبیوتیک. 1394. Available from: https://sid.ir/paper/824231/fa
IEEE:
کپیفاطمه سعیدی، و سیده زهرا مهدی پور، “تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص کیفی محصولات غذایی به خصوص فرآورده های لبنی پروبیوتیک،” presented at the کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/824231/fa