مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

685
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

بررسی منابع مختلف کربوهیدرات جیره روی ترکیب بدن بچه ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 غذاها و ترکیبات غذایی محتوی مواد مغذی و منابع انرژی ضروری برای رشد ماهی, تولیدمثل و سلامتی هستند. کمبود این مواد می تواند ترکیب لاشه را تغییر دهد. این تحقیق به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف کربوهیدرات جیرهروی ترکیب لاشه بچه ماهی کپور معمولی انجام شد. ماهی ها با وزن اولیه (20.09±0.07 گرم), با پنج جیره (سه تکرار) دارای انرژی و پروتئین یکسان و منابع مختلف کربوهیدرات (جو, ذرت, ارزن, گندم و برنج) به مدت هشت هفته و سه وعده در روز براساس اشتها غذادهی شدند. نتایج این تحقیق نشان داد که به کارگیری ذرت به عنوان منبع اصلی تامین کننده کربوهیدرات می تواند باعث تغییر در ترکیب لاشه بچه ماهیان کپور معمولی شوند. تیمارهای مختلف از نظر پروتئین لاشه با هم تفاوت معنی داری نشان دادند (p<0.05). به گونه ای که بیشترین مقدار پروتئین بدن در تیمار ذرت با مقدار 60.33±0.58 درصد به دست آمد که با تیمار برنج تفاوت معنی داری نشان نداد (p>0.05). اما با سایر تیمارها تفاوت کاملا واضحی داشت (p<0.05). کمترین میزان پروتئین لاشه نیز در تیمار ارزن با مقدار 54.13±0.58 درصد مشاهده شد که فقط با تیمار ذرت تفاوت معنی دار نشان داد (p<0.05). بیشترین مقدار چربی لاشه نیز در تیمار گندم با مقدار 36.74±1.73 درصد به دست آمد که با تیمار برنج تفاوت واضحی نشان داد (p<0.05), اما با سایر تیمارها تفاوت آشکاری نداشت (p>0.05). همچنین کمترین چربی لاشه نیز در تیمار برنج به میزان 32.5±0.5 درصد به دست آمد که فقط با تیمار گندم تفاوت معنی-دار نشان داد (p<0.05). هیچ کدام از تیمارها از نظر خاکستر و رطوبت لاشه با هم تفاوت معنی دار نشان ندادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کیا، محسن، آقابزرگی، محمدباقر، و بهمنی، حامد. (1394). بررسی منابع مختلف کربوهیدرات جیره روی ترکیب بدن بچه ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio. کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. SID. https://sid.ir/paper/824238/fa

    Vancouver: کپی

    کیا محسن، آقابزرگی محمدباقر، بهمنی حامد. بررسی منابع مختلف کربوهیدرات جیره روی ترکیب بدن بچه ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio. 1394. Available from: https://sid.ir/paper/824238/fa

    IEEE: کپی

    محسن کیا، محمدباقر آقابزرگی، و حامد بهمنی، “بررسی منابع مختلف کربوهیدرات جیره روی ترکیب بدن بچه ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio،” presented at the کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/824238/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button