APA:
کپیابراهیمی، مهرنوش، و شاملوفر، مهشید. (1394). تاثیر عصاره برگ زیتون بر تراکم باکتری های سرمادوست (PTC) فیله ماهی کپور نقره ای در طول دوره نگهداری در دمای یخچال. کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. SID. https://sid.ir/paper/824245/fa
Vancouver:
کپیابراهیمی مهرنوش، شاملوفر مهشید. تاثیر عصاره برگ زیتون بر تراکم باکتری های سرمادوست (PTC) فیله ماهی کپور نقره ای در طول دوره نگهداری در دمای یخچال. 1394. Available from: https://sid.ir/paper/824245/fa
IEEE:
کپیمهرنوش ابراهیمی، و مهشید شاملوفر، “تاثیر عصاره برگ زیتون بر تراکم باکتری های سرمادوست (PTC) فیله ماهی کپور نقره ای در طول دوره نگهداری در دمای یخچال،” presented at the کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/824245/fa