مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

367
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

120
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

تاثیر عصاره برگ زیتون بر تراکم باکتری های سرمادوست (PTC) فیله ماهی کپور نقره ای در طول دوره نگهداری در دمای یخچال

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 گیاه زیتون با نام علمی Olea europaea دارای خواص بسیاری می باشد که بخش اعظمی از این خواص نیز در برگ این درخت نهفته می باشد بطوریکه ویژگی آنتی باکتریال بعنوان از جمله پتانسیل های موجود در این گیاه معرفی می شود. مطالعه حاضر با هدف بررسی تاثیر عصاره برگ زیتون بر تراکم باکتری های سرمادوست فیله ماهی کپور نقره ای در طول دوره نگهداری در یخچال, انجام پذیرفت. تیمارهای مورد استفاده در این مطالعه شامل شاهد (فیله عاری از هر گونه افزودنی), 1% عصاره برگ زیتون و 2% عصاره برگ زیتون می باشد و همچنین آزمایش حاضر در طول 16 روز انجام گرفت. در روز صفر آزمایش هیچ گونه اختلاف معنی داری در بین تیمارها مشاهده نشد (p>0.05) ولی با گذر روزها اختلاف ایجاد شده در بین تیمارها از نوع معنی دار گشت بطوریکه در روز انتهایی آزمایش تیمارهای آزمایشی با شاهد دارای اختلاف معنی دار بودند (p<0.05) و همچنین تفاوت موجود در بین تیمارهای مربوط به عصاره برگ زیتون نیز از نوع معنی دار گزارش شد (p<0.05). با توجه به عملکرد تیمارهای آزمایشی بخصوص تیمار 2% عصاره برگ زیتون می توان استفاده از این عصاره را بمنظور کاهش بار میکروبی فیله در دستور کار قرار داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ابراهیمی، مهرنوش، و شاملوفر، مهشید. (1394). تاثیر عصاره برگ زیتون بر تراکم باکتری های سرمادوست (PTC) فیله ماهی کپور نقره ای در طول دوره نگهداری در دمای یخچال. کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. SID. https://sid.ir/paper/824245/fa

    Vancouver: کپی

    ابراهیمی مهرنوش، شاملوفر مهشید. تاثیر عصاره برگ زیتون بر تراکم باکتری های سرمادوست (PTC) فیله ماهی کپور نقره ای در طول دوره نگهداری در دمای یخچال. 1394. Available from: https://sid.ir/paper/824245/fa

    IEEE: کپی

    مهرنوش ابراهیمی، و مهشید شاملوفر، “تاثیر عصاره برگ زیتون بر تراکم باکتری های سرمادوست (PTC) فیله ماهی کپور نقره ای در طول دوره نگهداری در دمای یخچال،” presented at the کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/824245/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button