مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

668
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

مطالعه اثرات عصاره آبی سماق بر خصوصیات میکروبی، حسی و زمان ماندگاری همبرگر

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 افزایش روز افزون استفاده از نگهدارنده های طبیعی توجه بیشتر را به مطالعات علمی روی فرآورده های طبیعی از جمله اسانس ها و عصاره های گیاهی جلب نموده است. در این مطالعه عصاره آبی گیاه سماق, به عنوان یک نگهدارنده طبیعی گیاهی در همبرگر علاوه بر تغییر مزه مطلوب همبرگر عمر نگهداری آن را افزایش داد. در این مطالعه عصاره آبی سماق در غلظت هایی به همبرگر اضافه شد و اثر ضد میکروبی و حسی عصاره روی باکتری های هوازی, اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس, در دمای انجماد در روزهای (8, 15, 22 و 29) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که عصاره فوق حتی در غلظت های پائین (1 درصد) نیز دارای اثرات ضد میکروبی خوبی می باشد. همچنین در این مطالعه مشخص گردید مدت زمان نگهداری و غلظت عصاره سماق بر میزان رشد باکتری تاثیر آماری معنا داری دارد. نتایج آزمایشات نشان داده است که عصاره سماق هم بر روی باکتری گرم مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) و هم باکتری گرم منفی (اشرشیاکلی) خاصیت ضد میکروبی دارد بنابراین می توان نتیجه گرفت عصاره سماق به دلیل دارا بودن اجزای ضد میکروبی می تواند در کنترل رشد باکتری های هوازی, اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس قرار گیرد. در هر حال با توجه به نتایج به دست آمده از تحقیق بررسی های وسیع تر در مورد خواص ضد میکروبی عصاره سماق به ویژه در محیط های غذایی در جهت استفاده از این عصاره به عنوان یک نگهدارنده طبیعی لازم به نظر می رسد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    روحانیان، نرجس، و سلطانی شریفی، مهدی. (1394). مطالعه اثرات عصاره آبی سماق بر خصوصیات میکروبی, حسی و زمان ماندگاری همبرگر. کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. SID. https://sid.ir/paper/824249/fa

    Vancouver: کپی

    روحانیان نرجس، سلطانی شریفی مهدی. مطالعه اثرات عصاره آبی سماق بر خصوصیات میکروبی, حسی و زمان ماندگاری همبرگر. 1394. Available from: https://sid.ir/paper/824249/fa

    IEEE: کپی

    نرجس روحانیان، و مهدی سلطانی شریفی، “مطالعه اثرات عصاره آبی سماق بر خصوصیات میکروبی, حسی و زمان ماندگاری همبرگر،” presented at the کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/824249/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button