APA:
کپیروحانیان، نرجس، و سلطانی شریفی، مهدی. (1394). مطالعه اثرات عصاره آبی سماق بر خصوصیات میکروبی, حسی و زمان ماندگاری همبرگر. کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. SID. https://sid.ir/paper/824249/fa
Vancouver:
کپیروحانیان نرجس، سلطانی شریفی مهدی. مطالعه اثرات عصاره آبی سماق بر خصوصیات میکروبی, حسی و زمان ماندگاری همبرگر. 1394. Available from: https://sid.ir/paper/824249/fa
IEEE:
کپینرجس روحانیان، و مهدی سلطانی شریفی، “مطالعه اثرات عصاره آبی سماق بر خصوصیات میکروبی, حسی و زمان ماندگاری همبرگر،” presented at the کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/824249/fa