مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,870
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

929
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مصرف عسل طبیعی بر وزن بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 دچار اضافه وزن و چاقی

صفحات

 صفحه شروع 211 | صفحه پایان 217

چکیده

 زمینه و هدف: مصرف شیرین کننده ها در رژیم غذایی موجب پذیرش بهتر آنها می شوند. عسل یک شیرین کننده طبیعی است که به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی خود ممکن است در کاهش وزن نیز سودمند باشد. در این مطالعه, اثر مصرف عسل بر وزن بدن و قند خون بیماران دیابتی نوع 2 دچار اضافه وزن و چاقی مورد بررسی قرار گرفت.مواد و روش ها: این مطالعه به صورت کارآزمایی بالینی تصادفی شده بر روی بیماران دیابت نوع 2 بیمارستان شریعتی تهران انجام شد. 38 بیمار دیابتی نوع 2 با قند خون ناشتای 110-220 mg/dl و BMI³25 kg/m2 در این مطالعه شرکت نمودند. معیارهای خروج از مطالعه عبارت بودند از سابقه بیماری های بدخیم, عمل جراحی مهم, با مصرف داروهای تنظیم کننده ایمنی, سیتوتوکسیک یا ایمنوساپرسیو, باردار یا شیرده بودن در زنان و استفاده از انسولین, بیماران به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. به گروه مصرف کننده عسل به مدت 8 هفته, عسل داده شد و گروه کنترل به رژیم عادی خود ادامه دادند. وزن بدن و FBS در هفته های 8, 6, 4, 2, 0 اندازه گیری شد. جهت مقایسه روند تغییرات وزن و FBS از آزمون اندازه گیری های تکراری استفاده شد.یافته ها: پس از حذف اثر مقادیر اولیه وزن در مدل, وزن گروه مصرف کننده عسل در طول مدت مطالعه به طور متوسط 1.6±0.33 kg کمتر از وزن در گروه مقایسه بود (P=0.0001). پس از حذف اثر FBS اولیه در مدل مقایسه, میزان FBS در گروه مقایسه در طول مدت پی گیری در حد 10.3±8 mg/dl بیشتر از گروه مداخله بود که قابل توجه نمی باشد. تغییرات FBS بین دو گروه نیز معنی دار نبود.نتیجه گیری: مصرف عسل طبیعی به مدت 8 هفته موجب کاهش وزن بیماران دیابتی دچار اضافه وزن و چاقی گردید بدون آن که اثر منفی بر قند خون ایجاد نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عطایی جعفری، عسل، فروزان فر، محمدحسین، حسینی، سعید، بهرامی، محسن، علیرضاپور، بهروز، و پژوهی، محمد. (1386). اثر مصرف عسل طبیعی بر وزن بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 دچار اضافه وزن و چاقی . دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، 14(4 (مسلسل 46))، 211-217. SID. https://sid.ir/paper/82482/fa

    Vancouver: کپی

    عطایی جعفری عسل، فروزان فر محمدحسین، حسینی سعید، بهرامی محسن، علیرضاپور بهروز، پژوهی محمد. اثر مصرف عسل طبیعی بر وزن بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 دچار اضافه وزن و چاقی . دانشگاه علوم پزشکی سبزوار[Internet]. 1386؛14(4 (مسلسل 46)):211-217. Available from: https://sid.ir/paper/82482/fa

    IEEE: کپی

    عسل عطایی جعفری، محمدحسین فروزان فر، سعید حسینی، محسن بهرامی، بهروز علیرضاپور، و محمد پژوهی، “اثر مصرف عسل طبیعی بر وزن بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 دچار اضافه وزن و چاقی ،” دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، vol. 14، no. 4 (مسلسل 46)، pp. 211–217، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/82482/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button