مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,584
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

405
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا به همراه ژل کتیرا بر کیفیت میکروبی توت فرنگی های تازه در طی انبارداری

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 توت فرنگی به دلیل رطوبت بالا, بسیار فسادپذیر بوده و در طول دوره کوتاه نگهداری بخش عمده ای از آن (5 تا 50 درصد) فاسد می گردد به کارگیری انواعی از پوشش های خوراکی توجه ویژه ای را درفناوری های پس از برداشت این محصول با ارزش به خود معطوف نموده است. فیلم ها یا پوشش های خوراکی لایه ای نازک و یکپارچه از یک ماده خوراکی هستند که بر روی سطح یک محصول غذایی قرار می گیرند. استفاده از این پوشش ها با کاهش سرعت خروج رطوبت و شدت تنفس محصول, حفظ ویژگی های کیفی نظیر سفتی بافت, عطر و طعم و خصوصیات حسی و در نهایت کاهش سرعت رشد میکروبی را در محصول به دنبال دارد. در این تحقیق از پوششی خوراکی بر پایه ترکیبی از ژل آلوئه ورا و ژل کتیرا با نسبت های متفاوت (50:50, 25:75 و 75:25 درصد وزنی- وزنی) به عنوان تیمار پس از برداشت با هدف افزایش عمر نگهداری و کاهش سرعت تخریب ویژگی های کیفی توت فرنگی طی 20 روز انبار مانی در دمای 1 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 95±5 درصد استفاده شد. پایداری میکروبی (تعداد کپک و مخمر و کل باکتری های مزوفیل هوازی) و ویژگی های حسی توت فرنگی پوشش داده شده پس از بسته بندی و پس از 4, 8, 12, 16 و 20 روز از شروع انبارداری در مقایسه با شاهد ارزیابی گردید. نتایج نشان داد این نوع پوشش ها به صورت معنی داری رشد میکروارگانیسم ها را به تاخیر انداخته در حالی که اثر منفی بر ویژگی های حسی میوه توت فرنگی برجای نگذاشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    باویسی، سودابه، و امامی فر، آریو. (1395). تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا به همراه ژل کتیرا بر کیفیت میکروبی توت فرنگی های تازه در طی انبارداری. کنفرانس ملی دیده بانی آینده زمین با محوریت آب و هوا کشاورزی و محیط زیست. SID. https://sid.ir/paper/827797/fa

    Vancouver: کپی

    باویسی سودابه، امامی فر آریو. تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا به همراه ژل کتیرا بر کیفیت میکروبی توت فرنگی های تازه در طی انبارداری. 1395. Available from: https://sid.ir/paper/827797/fa

    IEEE: کپی

    سودابه باویسی، و آریو امامی فر، “تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا به همراه ژل کتیرا بر کیفیت میکروبی توت فرنگی های تازه در طی انبارداری،” presented at the کنفرانس ملی دیده بانی آینده زمین با محوریت آب و هوا کشاورزی و محیط زیست. 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/827797/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button