مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,563
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

814
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پوترسین برون زاد بر عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی (Fragaria ananassa) رقم سلوا

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 25

چکیده

 تاثیر غلظت های مختلف پوترسین بر عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم سلوا در دمای 5 درجه سانتیگراد بررسی شد. میوه ها در محلول پوترسین با غلظت های 1, 0.5, 0.3 و 2 میلی مولار و نیز آب مقطر (شاهد) به مدت 5 دقیقه غوطه ور شده و به همراه میوه های تیمار نشده (تیمار خشک) به یخچال (5 درجه سانتی گراد) منتقل شدند. در روزهای پنجم, نهم و سیزدهم پس از شروع انبارداری, میزان تولید اتیلن, سفتی بافت, مواد جامد محلول, اسیدیته قابل تیتراسیون و pH میوه ها اندازه گیری شد. استفاده از پوترسین به طور معنی داری باعث افزایش عمر انباری میوه توت فرنگی شد, به طوری که میوه های تیمار خشک و شاهد به ترتیب 6 و 8 روز عمر انباری داشتند, در حالی که میوه های غوطه ور شده در محلول های 1 و 2 میلی مولار پوترسین, به ترتیب در روزهای دوازدهم و چهاردهم هنوز قابل عرضه به بازار بودند. استفاده از پوترسین به طور معنی داری باعث کاهش تولید اتیلن میوه ها شد. در هر سه زمان اندازه گیری (روزهای پنجم, نهم و سیزدهم انبارداری) بالاترین میزان تولید اتیلن مربوط به تیمار خشک و کمترین آن مربوط به تیمار 2 میلی مولار پوترسین بود. همچنین استفاده از پوترسین به طور معنی داری از نرم شدن میوه طی انبارداری جلوگیری نمود و باعث حفظ سفتی بافت میوه ها گردید, به طوری که در هر سه زمان اندازه گیری, بیشترین سفتی بافت مربوط به تیمار 2 میلی مولار پوترسین بود. کمترین میزان سفتی در روزهای پنجم و نهم مربوط به تیمار آن مقطر و در روز سیزدهم مربوط به تیمار خشک بود. استفاده از پوترسین تاثیر معنی داری بر pH و اسیدیته قابل تیتراسیون و مواد جامد محلول میوه ها نداشت, ولی در هر سه زمان اندازه گیری, بیشترین میزان اسیدیته قابل تیتراسیون مربوط به تیمار 2 میلی مولار پوترسین و کمترین آن مربوط به تیمار خشک بود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زکایی خسروشاهی، محمدرضا، اثنی عشری، محمود، ارشادی، احمد، و احمدی، احمد. (1385). تاثیر پوترسین برون زاد بر عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی (Fragaria ananassa) رقم سلوا. پژوهش کشاورزی، 6(1)، 15-25. SID. https://sid.ir/paper/84824/fa

    Vancouver: کپی

    زکایی خسروشاهی محمدرضا، اثنی عشری محمود، ارشادی احمد، احمدی احمد. تاثیر پوترسین برون زاد بر عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی (Fragaria ananassa) رقم سلوا. پژوهش کشاورزی[Internet]. 1385؛6(1):15-25. Available from: https://sid.ir/paper/84824/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا زکایی خسروشاهی، محمود اثنی عشری، احمد ارشادی، و احمد احمدی، “تاثیر پوترسین برون زاد بر عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی (Fragaria ananassa) رقم سلوا،” پژوهش کشاورزی، vol. 6، no. 1، pp. 15–25، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/84824/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button